search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:06
MENU CLOSE

Ερωμένη του Μάικλ Τζάκσον: Πώς με φλέρταρε και γιατί τραβούσε τις μπλούζες των φιλενάδων του (Photos)

31.01.2019 19:24
Ερωμένη του Μάικλ Τζάκσον: Πώς με φλέρταρε και γιατί τραβούσε τις μπλούζες των φιλενάδων του (Photos) - Media

 

Την οργή της για το ντοκιμαντέρ του Βρετανού Νταν Ριντ που παρουσιάζει ως παιδεραστή τον Μάικλ Τζάκσον εξέφρασε πρώην ερωμένη του.

Η Σάνα Μανγκατάλ, που είχε «κρυφή» ερωτική σχέση με τον Μάικλ Τζάκσον, τη δεκαετία του 1990, ισχυρίζεται ότι ο τότε αγαπημένος της δεν ένιωθε καμία σεξουαλική έλξη για τα παιδιά «γιατί αγαπούσε τόσο πολύ τις γυναίκες». Ακόμη, τον χαρακτήρισε ως «έμπειρο» και «υπέροχο» εραστή, που κανείς άλλος δεν μπορούσε να συγκριθεί μαζί του.

Σε συνέντευξή της στη βρετανική εφημερίδα The Sun η 48χρονη περιέγραψε πώς ξεκίνησε να τη φλερτάρει ο βασιλιάς της Ποπ και να προσπαθεί να τη γοητεύσει απαγγέλλοντάς της ερωτικούς και σεξουαλικούς στίχους από το τηλέφωνο. Επίσης, υποστήριξε ότι προσπαθούσε να τραβήξει τις μπλούζες φιλενάδων του για να φανούν οι τιράντες από τους στηθόδεσμούς τους.

Τέλος, ανέφερε ότι η στενή του σχέση με αγόρια πήγαζε από «μια εντελώς αθώα πτυχή του» κι ότι ποτέ δεν θα έκανε κακό σε παιδιά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:06