search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:10
MENU CLOSE

Υπόθεση Τοπαλούδη – Καθηγητής: Δέχομαι απειλές από τον πατέρα του Ροδίτη

02.02.2019 09:22
Δολοφονία Τοπαλούδη: Έρευνα για «ψευδή βεβαίωση» ψυχιάτρου στον 23χρονο Ροδίτη - Media

 

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη φέρνει στο φως αποκλειστικά το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Καθηγητής καταγγέλλει ότι απειλήθηκε από τον πατέρα του Έλληνα κατηγορούμενου. Στόχος; Να μη μιλήσει για την παραβατική συμπεριφορά του γιου του.

«Ο πατέρας του με έβρισε, με έφτυσε και με απείλησε γιατί είχα μιλήσει στους δημοσιογράφους» περιγράφει για τον νεαρό.

 «Ήταν ένα παιδί το οποίο είχε προβληματική συμπεριφορά και εμπλεκόταν πάντα σε φασαρίες. Δεν είχε όρια και αξίες. Δεν τον ενδιέφερε τίποτα γύρω του. Συνεχώς καλούσα τους γονείς του. Ερχόταν μόνο ο πατέρας, ο οποίος μου έλεγε ότι δεν μπορούσε να τον νουθετήσει και να τον συμμαζέψει».

«Ήταν πραγματικά μάστιγα για τα σχολεία στα οποία φοίτησε. Ήταν μάστιγα απέναντι στους καθηγητές του. Άλλαξε πολλά σχολεία λόγω της συμπεριφοράς του. Πρόκειται για ένα παιδί που δεν έχουν ξανασυναντήσει οι καθηγητές» σημειώνει ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00