search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:56
MENU CLOSE

Παυλόπουλος: Μήνυμα αρραγούς ενότητας μπροστά στα σημαντικά για το έθνος και τον λαό

02.02.2019 09:55
Νέο μήνυμα Παυλόπουλου στην Τουρκία: Δεν μπορείτε να αυθαιρετείτε και να αμφισβητείτε το Δίκαιο της Θάλασσας - Media

 

Νέο μήνυμα αρραγούς ενότητας μπροστά στα μεγάλα και σημαντικά για τον Λαό και το Έθνος μας έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, με δήλωσή του, μετά από την δοξολογία για τον εορτασμό της Πολιούχου της Καλαμάτας Υπαπαντής του Σωτήρος.

Ειδικότερα ο κ. Παυλόπουλος τόνισε: “Εύχομαι η Πολιούχος της Καλαμάτας, η Υπεραγία Θεοτόκος, να φωτίζει και να καθοδηγεί τα βήματά μας στον δρόμο της αρραγούς ενότητας μπροστά στα μεγάλα και σημαντικά για τον Λαό μας και το Έθνος μας. Ιδίως δε να καθοδηγεί τα βήματά μας ώστε ν’ αναδειχθούμε, πριν απ’ όλα, άξιοι της Πατρίδας και αντάξιοι των Προγόνων μας. Και μέσα σε αυτό το πλαίσιο να υπερασπισθούμε, επιπλέον, την αποστολή, την οποία μπορεί και πρέπει να φέρει σε πέρας η Ελλάδα μας ως αναπόσπαστο μέλος της Μεγάλης Ευρωπαϊκής μας Οικογένειας και της Διεθνούς Κοινότητας εν γένει”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:56