search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:36
MENU CLOSE

«Κάτι Ψήνεται» – Ποιοι παίκτες θα διεκδικήσουν 2.000 ευρώ (Photos)

11.02.2019 12:54
«Κάτι Ψήνεται» - Ποιοι παίκτες θα διεκδικήσουν 2.000 ευρώ (Photos) - Media

 

Η εκπομπή μαγειρικής «Κάτι Ψήνεται» στρώνει τραπέζι καθημερινά στις 16:00 στον ΑΝΤ1.  Αυτή την εβδομάδα πέντε νέοι παίκτες περιμένουν για να μαγειρέψουν και να κερδίσουν 2.000 ευρώ.

Λίγα λόγια για το παιχνίδι

Κάθε εβδομάδα, πέντε μοναδικοί χαρακτήρες θα μας ανοίγουν το σπίτι τους και την κουζίνα τους. Ο stand – up comedian, Γιώργος Χατζηπαύλου θα σχολιάζει κάθε τους βήμα και φυσικά όλη τους την προσπάθεια. Σκοπός όλων των παικτών είναι να εντυπωσιάσουν και να κερδίσουν τον τίτλο του καλύτερου οικοδεσπότη της εβδομάδας βάζοντας φαντασία, κέφι και μεράκι στο μενού το οποίο θα σκεφτούν να ετοιμάσουν. Οι καλεσμένοι θα βαθμολογούν τις επιδόσεις του κάθε οικοδεσπότη και εκείνος που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία της εβδομάδας θα κερδίσει 2.000 ευρώ!

Οι κανόνες

Κάθε οικοδεσπότης μας ανοίγει το σπίτι του και περιγράφει πού θα υποδεχθεί τους καλεσμένους του. Πρέπει να ετοιμάσει menu με τρία πιάτα (ορεκτικό, κυρίως γεύμα και επιδόρπιο). Πρώτα όμως πρέπει να πάει σούπερ-μάρκετ. Θα έχει στη διάθεσή του μόλις 30 λεπτά. Στη συνέχεια, μπαίνει στην κουζίνα και αρχίζει να μαγειρεύει ενώ ταυτόχρονα οι τηλεθεατές θα παρακολουθούν τους καλεσμένους να σχολιάζουν το menu αλλά και να εξηγούν πώς φαντάζονται ότι θα κυλήσει η βραδιά. Πριν υποδεχθεί τους καλεσμένους του, ο οικοδεσπότης θα πρέπει να έχει ετοιμάσει το τραπέζι. Όταν φτάσουν οι καλεσμένοι κάθονται στο τραπέζι και το παιχνίδι κορυφώνεται! Οι καλεσμένοι σχολιάζουν τι τους άρεσε και τι δεν τους άρεσε. Στη συνέχεια, καλούνται να βαθμολογήσουν τις μαγειρικές επιδόσεις του οικοδεσπότη τους. Ο ίδιος από την πλευρά του, μαντεύει τη βαθμολογία που του έχουν χαρίσει οι παίκτες. Ο οικοδεσπότης της τελευταίας ημέρας της εβδομάδας θα ανακοινώνει και τον νικητή, βάσει βαθμολογίας.

Ποιοι θα είναι οι οικοδεσπότες των πέντε νέων επεισοδίων

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου

Μαριλένα, 34 ετών

Η Μαριλένα είναι γεωπόνος και εργάζεται ως εργαστηριακός υπάλληλος. Παράλληλα σπουδάζει σε ένα δημόσιο ΙΕΚ, συνοδός βουνού. Είναι δραστήρια και επιλεγεί να δοκιμάζει ριψοκίνδυνα σπορ όπως αναρρίχηση, ορειβασία αλλά και κατάβαση σε χαράδρες. Χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως έναν άνθρωπο χαρούμενο, αισιόδοξο και γεμάτο θετική ενέργεια. Το βασικό της ελάττωμά είναι ότι ξεχνά εύκολα. Η σχέση της με την μαγειρική ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία. Όταν οι γονείς της δούλευαν έπρεπε να φροντίζει τον εαυτό της. Της αρέσει πολύ να μαγειρεύει. Θεωρεί ότι είναι καλή μαγείρισσα ενώ, όπως εξηγεί, τα καταφέρνει το ίδιο καλά και με την ζαχαροπλαστική. Όταν θέλει να ηρεμήσει προτιμά να φτιάχνει γλυκά γιατί είναι η αδυναμία της. Για να ξεφύγει από την ρουτίνα της καθημερινότητας κάνει ιππασία.

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 

Γιώργος, 20 ετών

Ο Γιώργος μένει στο Λουτράκι μαζί με τους γονείς του. Έχει σπουδάσει μαγειρική και τα καλοκαίρια εργάζεται στο bar-restaurant που διατηρεί η οικογένειά του στην περιοχή. Χαρακτηρίζει τον εαυτό του ευγενικό, τελειομανή, νευρικό και αγχώδη – ειδικά μέσα στην κουζίνα. Μαγειρεύει από μικρός, και αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μαγειρική γιατί του αρέσει να δημιουργεί και να δουλεύει υπό πίεση. Έχει αδυναμία στην ιταλική κουζίνα και η σπεσιαλιτέ του είναι οι πέννες με σολομό και βότκα. Στον ελεύθερο χρόνο του βγαίνει βόλτες με φίλους, παίζει ποδόσφαιρο ενώ τους τελευταίους δυο μήνες ασχολείται με το Motor Cross, το οποίο του αρέσει πολύ, τον διασκεδάζει, και του ανεβάζει την αδρεναλίνη. Αν κερδίσει το έπαθλο θα ήθελε να πάει ένα ταξίδι με τους κολλητούς φίλους του.

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου

Έφη (Ευσταθία), 47 ετών

Η Έφη είναι 47 ετών, μεγάλωσε και κατοικεί στο Βόλο με τα τρία της παιδιά και ήρθε στην Αθήνα για τις ανάγκες της εκπομπής. Έχει σπουδάσει νηπιαγωγός αλλά ποτέ δεν εξάσκησε το επάγγελμα. Τα τελευταία 25 χρόνια ασχολείται με τη ζαχαροπλαστική. Ακόμη και τον ελεύθερο χρόνο της φτιάχνει γλυκά. Η Έφη είναι ευδιάθετη, χαμογελαστή, κοινωνική και πολύ ομιλητική. Όλοι τη φωνάζουν «σβούρα» γιατί δεν κάθεται ήσυχη ούτε λεπτό και γιατί όλες τις δουλειές τις κάνει γρήγορα. Είναι παραπονιάρα και ευαίσθητη. Μπορεί να στεναχωρηθεί αν η κριτική για το φαγητό της δεν είναι καλή αλλά δεν θα το δείξει. Έχει μεγάλη αδυναμία στον Πλούταρχο και όλοι μέρα τραγουδάει τα τραγούδια του.

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου

Νίκος, 24 ετών

Ο Νίκος σπουδάζει προγραμματισμό στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και το τελευταίο χρονικό διάστημα ασχολείται με την βραχυπρόθεσμη μίσθωση ακινήτων. Είναι ευγενικός, τελειομανής και ισχυρογνώμων. Στον ελεύθερο χρόνο του βλέπει ταινίες και σειρές, ενώ ασχολείται και με το χορό. Συγκεκριμένα, παίρνει μέρος σε διαγωνισμούς Latin και τα τελευταία τρία χρόνια κάνει σύγχρονο χορό. Μαγειρεύει καθημερινά ο ίδιος ενώ από την ηλικία των 10 ετών ασχολείται με τη ζαχαροπλαστική όπου τα καταφέρνει περίφημα. Σπεσιαλιτέ του είναι το μιλφέιγ. Αν κερδίσει το έπαθλο θα πάει ταξίδι στο Παρίσι και το Βερολίνο.

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου

Ελευθερία, 22 ετών

Η Ελευθερία μένει στη Χαλκίδα με τον σύζυγό της και το 17 μηνών αγοράκι της. Έχει τελειώσει νοσηλευτική αλλά με τον ερχομό του παιδιού αποφάσισε να αφοσιωθεί στο μεγάλωμα του. Είναι  ευχάριστη, κοινωνική, ανυπόμονη και λίγο γκρινιάρα. Δεν της αρέσει να φέρνει σε δύσκολη θέση τους άλλους γι’ αυτό και όταν λέει την γνώμη της είναι πολύ προσεκτική. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τη φωτογραφία που είναι και η μεγάλη της αγάπη. Έμαθε να μαγειρεύει όταν παντρεύτηκε. Της αρέσει να πειραματίζεται ακόμη και στις πιο απλές συνταγές. Δεν αγχώνεται εύκολα και τα πάει καλά με την πίεση του χρόνου. Μάλιστα, το μότο της είναι, «αν δεν προλαβαίνεις κάνε πιο γρήγορα». Αν κάτι δεν πάει καλά στην κουζίνα και γίνει κάποιο λάθος έχει πάντα τον τρόπο να το σώσει. Εάν κερδίσει το έπαθλο θέλει να πάει ένα ταξίδι με τον άντρα της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:28