02/03/2021 08:56:26

Διχάζει ο μπλε Γουίλ Σμιθ ως Αλαντίν (Video)

Διχάζει ο μπλε Γουίλ Σμιθ ως Αλαντίν (Video) - Media

 

Ο «Αλαντίν» θα ζωντανέψει ξανά στη μεγάλη οθόνη, στις 24 Μαΐου του 2019 αλλά κυκλοφόρησε από σήμερα το πρώτο tesaer τρέιλερ ώστε να μας «βάλει» στο πνεύμα της ταινίας.

Προς ευχαρίστηση των θαυμαστών του κόμικ, ο Γουίλ Σμιθ που υποδύεται το τζίνι εμφανίζεται τελικά στα μπλε παρά τις αντίθετες φήμες που είχαν προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

Η επιλογή του διάσημου ηθοποιού και η σκηνοθεσία από τον Γκάι Ρίτσι αύξησε τις προσδοκίες των απανταχού σινεφίλ που περίμεναν μια διαφορετική εκδοχή ή έστω λεπτομέρειες που θα αποκλίνουν λίγο από τη γνωστή ιστορία και έτσι θα προσδώσουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην έκβαση της ταινίας, αλλά η Disney «γκρέμισε» τα συγκεκριμένα όνειρα, αφού γνωστοποίησε ότι δεν θα αλλάξει καν τους χαρακτηριστικούς διαλόγους της ταινίας που έκανε θραύση το ’92, μένοντας πιστή στις παραδόσεις!

Η ταινία του Γκάι Ρίτσι πλαισιώνεται από τους Μένα Μασούντ (Αλαντίν), Ναόμι Σκοτ (Τζασμίν), Γουίλ Σμιθ (Τζίνι), Μαργουάν Κενζάρι (Τζαφάρ).

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.