search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:29
MENU CLOSE

«Πυρά» Μαλέλη κατά ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

12.02.2019 13:35
«Πυρά» Μαλέλη κατά ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ - Media

 

Τη Δημοκρατική Παράταξη βλέπει ως λύση ο Σταμάτης Μαλέλης απέναντι στο «στον ευτελισμό της πολιτικής που επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ».

Ο γραμματέας του τομέα επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ τόνισε σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ ότι «η λουμπενοποίηση της πολιτικής ζωής κυριαρχεί, εξαπολύοντας τα βέλη του τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στην ΝΔ.

Για το κυβερνών κόμμα υποστήριξε ότι «ότι θάβει την ιδεολογία κάτω από την ανάγκη για λίγες ημέρες εξουσίας» ενώ για την αξιωματική αντιπολίτευση σχολίασε ότι «η Δεξιά θα αναπαράγει την κρίση και θα δημιουργήσει νέα αδιέξοδα με θύματα τους εργαζόμενους».

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Σταμάτη Μαλέλη:

«Η Λουμπενοποίηση της πολιτικής ζωής κυριαρχεί. Η ιδιοτέλεια καταπατεί αρχές και αξίες. Η ιδεολογία θάβεται κάτω από την ανάγκη για λίγες μέρες εξουσίας. Η Δεξιά θα αναπαράγει την κρίση και θα δημιουργήσει νέα αδιέξοδα με θύματα τους εργαζόμενους. Μόνη λύση η Δημοκρατική Παράταξη, ανάχωμα στη συντήρηση και στον ευτελισμό της πολιτικής που επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ. οι οποίοι στην πραγματικότητα είχαν αναλάβει την προστασία του».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:29