search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:22
MENU CLOSE

Κρήτη: Μεγάλη επιχείρηση με drone, σκάφη και ελικόπτερο για τον εντοπισμό των τεσσάρων αγνοούμενων (Photos)

17.02.2019 06:28
Κρήτη: Μεγάλη επιχείρηση με drone, σκάφη και ελικόπτερο για τον εντοπισμό των τεσσάρων αγνοούμενων (Photos) - Media

 

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η μεγάλη επιχείρηση των αρχών για τον εντοπισμό τεσσάρων ατόμων που παρασύρθηκαν μαζί με το όχημά τους από τα ορμητικά νερά του ποταμού Γεροπόταμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost όλα ξεκίνησαν στη 1 τα ξημερώματα όταν μία γυναίκα κάλεσε την άμεση Δράση και τους ενημέρωσε ότι το όχημα τους έχει παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά του ποταμού Γεροπόταμου

«Από τη 1:00 τα ξημερώματα κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για τον εντοπισμό των τεσσάρων ατόμων που αγνοούνται. Στην επιχείρηση συμμετέχουν όλες οι αρμόδιες Αρχές, ενώ οι προσπάθειές μας γίνονται, κάτω από αντίξοες συνθήκες, σε μια ακτίνα 16 χιλιομέτρων», τονίζει στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο περιφερειακός διοικητής της Πυροσβεστικής στην Κρήτη, Νίκος Λαγουδάκης, ενώ επισημαίνει: «Η περιοχή είναι δύσβατη, ενώ τα νερά είναι ορμητικά και υπάρχει πολλή λάσπη. Επίσης, στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν πολλές καλαμιές. Οπως προανέφερα οι έρευνές μας γίνονται αυτή την ώρα σε μια μεγάλη ακτίνα 16 χιλιομέτρων. Στην τεράστια επιχείρηση που πραγματοποιείται συμμετέχουν 30 πυροσβέστες με 7 οχήματα, δυνάμεις του Λιμενικού και της Αστυνομίας, ένα ελικόπτερο της Αεροπορίας, ένα σκάφος της ΕΜΑΚ, καθώς και drone».

Αρχικά οι αρχές έκαναν λόγο για δύο αγνοούμενους, ωστόσο νεότερες πληροφορίες ανέβασαν τον αριθμό στους τέσσερεις, την 30χρονη οδηγό, τον σύζυγο, τον πατέρα και την μητέρα της.

Το κινητό τηλέφωνο από το οποίο κάλεσαν για βοήθεια, έχει κλείσει.

 

Επιχείρηση απεγκλωβισμού γυναίκας από ΙΧ στη Χερσόνησο

Στα δύο έχουν «κοπεί» οι Κάτω Γούβες του δήμου Χερσονήσου λόγω του χειμάρρου που βρίσκεται στη μέση του χωριού και με τις έντονες βροχοπτώσεις, υπερχείλισε.

Χθες το βράδυ, 30χρονη γυναίκα που επιχειρούσε να διασχίσει με το όχημά της το σημείο, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και για τον απεγκλωβισμό της, στήθηκε επιχείρηση από την Πυροσβεστική και την 3η ΕΜΑΚ, που έσπευσαν με 2 οχήματα και 4 άνδρες, δίνοντας τέλος στην αγωνία της γυναίκας που βρισκόταν εγκλωβισμένη μέσα στο αυτοκίνητό της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:20