search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:33
MENU CLOSE

Ημαθία: Νεκρός ο 17χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στο γήπεδο

17.02.2019 07:45
Ημαθία: Νεκρός ο 17χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στο γήπεδο - Media

 

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Χαρίεσσας Ημαθίας, από τον θάνατο 17χρονου ποδοσφαιριστή ο οποίος κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο.

Το συμβάν σημειώθηκε στο γήπεδο της Χαρίεσσας στην αναμέτρηση της τοπικής ομάδας με τον Φίλιππο Μελίκης.

Όπως αναφέρει το emvolos.gr, στο 22’ του αγώνα και ενώ η μπάλα παιζόταν σε άλλο σημείο του γηπέδου, ο ποδοσφαιριστής της τοπικής ομάδας Χρήστος Πετρίδης κατέρρευσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Κοντά του έσπευσαν άμεσα ο γιατρός του αγώνα Φίλιππος Βάντσης και ο αδελφός του προπονητή της Μελίκης Βασίλης Ντάμτσιος (Νοσηλευτής-Διασώστης ΕΚΑΒ) οι οποίοι του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και κατάφεραν με επίμονες προσπάθειες να τον επαναφέρουν.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Νάουσας στις 16:12, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να αντιμετωπίσουν την κρίσιμη κατάσταση του 17χρονου.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής άφησε αργότερα την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παπανικολάου, παρά τις πολύωρες απέλπιδες προσπάθειες των υπευθύνων ιατρών.

Ακούστε στο παρακάτω ηχητικό ρεπορτάζ τι δήλωσε για το συμβάν ο διασώστης του ΕΚΑΒ Βασίλης Ντάμτσιος:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:32