search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:39
MENU CLOSE

Θεοδωράκης: «Άσχημη οσμή» στην υπόθεση δανείου στον Πολάκη (Video)

18.02.2019 14:04
Θεοδωράκης: «Άσχημη οσμή» στην υπόθεση δανείου στον Πολάκη (Video) - Media

 

Κάλεσμα στην Τράπεζα Αττικής να απαντήσει εάν έχει εκδώσει κι άλλα καταναλωτικά δάνεια ύψους 100.000 ευρώ (με τους ίδιους όρους) όπως έκανε για τον κ. Πολάκη, απηύθυνε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Θεοδωράκης τόνισε ότι υπάρχει «άσχημη οσμή» στην υπόθεση δανείου του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, καθώς και ότι στη συγκεκριμένη υπόθεση αυτή που εκτίθεται είναι η κυβέρνηση.

Παράλληλα, ο επικεφαλής του Ποταμιού σχολίασε ως «ντροπή της δημοκρατίας» τις μεταγραφές βουλευτών, προσθέτοντας πως «όλοι χρησιμοποιούν το κόλπο των μεταγραφών, ανάλογα με το πώς τους συμφέρει», ενώ υπενθύμισε την πρόταση που είχε κάνει στη Βουλή στους κ.κ Τσίπρα, Μητσοτάκη και Γεννηματά, να υπάρχει κοινή δέσμευση ώστε να μην γίνονται μεταγραφές βουλευτών από το ένα κόμμα στο άλλο (στην ίδια κοινοβουλευτική περίοδο) πρόταση όμως, που ομόφωνα δεν έγινε αποδεκτή.

Ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε επίσης και στην υπουργοποίηση πρώην υπουργών του ΠΑΣΟΚ και αφού είπε πως: «Υπάρχει ένα ρεύμα μέσα στο ΚΙΝΑΛ υπέρ του Τσίπρα», πρόσθεσε ότι «παραμένει μία παρέα αναποτελεσματικών ιδεοληπτικών υπουργών».

Καταλήγοντας, ανακοίνωσε πως στις 26 Φεβρουαρίου θα «αποκαλυφθεί» σε μια μεγάλη εκδήλωση που διοργανώνει το Ποτάμι στην «Αθηναΐδα» το ευρωψηφοδέλτιο, το οποίο εκτός από τον Γιώργο Γραμματικάκη και τον Μίλτο Κύρκο, θα περιλαμβάνει και εκπλήξεις ενώ, ξεκαθάρισε πως το Ποτάμι θα κατέβει αυτόνομο στις εθνικές εκλογές.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:38