search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:21
MENU CLOSE

Τα υποψήφια γήπεδα για τους τελικούς του Champions League και του Europa League το 2021

22.02.2019 19:24
Τα υποψήφια γήπεδα για τους τελικούς του Champions League και του Europa League το 2021 - Media

 

Έγιναν γνωστά από την UEFA οι 4 υποψήφιες πόλεις και τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τους τελικούς Champions League και του Europa League το 2021. Πιο συγκεκριμένα, για την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση τα δύο υποψήφια γήπεδα είναι το «Munchen Arena» του Μονάχου και το «Saint Petersburg Stadium» της Αγίας Πετρούπολης.

Όσον αφορά τη 2η τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση, υποψηφιότητα έθεσαν το «Boris Paichadze Erovnuli Stadioni – Dinamo Arena» της Τιφλίδας και το «Ramon Sanchez Pizjuan» της Σεβίλλης.

Επίσης, στην ίδια ανακοίνωση έγιναν γνωστά και τα 4 υποψήφια γήπεδα για το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ του 2021: «Dinamo Stadium» του Μινσκ, «Ολυμπιακό Στάδιο» του Ελσίνκι, «National Football Stadium of Windsor Park» του Μπέλφαστ και «Metalist Stadium» του Χάρκοβο.

Για το Champions League των γυναικών, ο τελικός του 2021 θα διεξαχθεί στο «Gamla Ullevi» του Γκέτεμποργκ.

Η απόφαση της UEFA θα γίνει γνωστή τον Μάιο, πλην του τελικού του Champions League που θα επισημοποιηθεί τον Σεπτέμβριο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:20