search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:57
MENU CLOSE

Έλληνες μαθητές πήγαν στο Στρασβούργο και τους εξαπάτησαν – Το υπουργείο Παιδείας εξασφάλισε την επιστροφή τους στην Ελλάδα

25.02.2019 19:40
Έλληνες μαθητές πήγαν στο Στρασβούργο και τους εξαπάτησαν – Το υπουργείο Παιδείας εξασφάλισε την επιστροφή τους στην Ελλάδα - Media

 

Με δαπάνη του υπουργείου Παιδείας θα επιστρέψουν αεροπορικώς την Τρίτη, στην Αθήνα 32 μαθητές και 3 συνοδοί καθηγητές της Γ΄ Τάξης του 59ου Λυκείου Αθηνών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, η αποστολή είχε μεταβεί για εκπαιδευτική εκδρομή στο Στρασβούργο, μέσω Φραγκφούρτης, αλλά σύμφωνα με την ενημέρωση της διεύθυνσης του σχολείου, εξαπατήθηκαν από το τουριστικό γραφείο Travel con, με αποτέλεσμα, αντί να επιστρέψουν το περασμένο Σάββατο το απόγευμα, να παραμείνουν έως και σήμερα στο ξενοδοχείο, χωρίς ενημέρωση από το πρακτορείο, για την δυνατότητα επιστροφής τους και χωρίς να εξασφαλίζεται η πληρωμή του ξενοδοχείου.

Έτσι, το υπουργείο ανέλαβε να πληρώσει τη διαμονή και την επιστροφή τους «ώστε να βγουν (μαθητές και συνοδοί καθηγητές) από το αδιέξοδο», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:57