search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:45
MENU CLOSE

Time Warner και AT&T ετοιμάζουν το αντίπαλο δέος του Netflix

27.02.2019 12:17
Time Warner και AT&T  ετοιμάζουν το αντίπαλο δέος του Netflix   - Media

 

Εκλογές τον Οκτώβριο βλέπει ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Κώστας Πουλάκης, ωστόσο το υπουργείο θα είναι έτοιμο και για την έκπληξη, σε περίπτωση που οι εθνικές εκλογές γίνουν μαζί με τις ευρωεκλογές.

Διευκρίνισε μάλιστα μιλώντας στο ραδιόφωνο ΘΕΜΑ 104,6 fm, ότι τα ψηφοδέλτια για τις ευρωεκλογές θα είναι σιέλ και λευκά για τις εθνικές.

Όπως σημείωσε ο Κώστας Πουλάκης, ετοιμάζονται παραγγελίες για 140.000 κάλπες, ενώ θα διπλασιαστούν και τα εκλογικά τμήματα, από 15 με 20.000 που είναι σήμερα, στις 35.000.

«Μπορούμε να ανταποκριθούμε και για πενταπλές εκλογές τον Μάιο», είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι «τεχνικά το υπουργείο το αντέχει, θα είμαστε έτοιμοι. Οργανωτικά θα είμαστε έτοιμοι και στο πιο ακραίο σενάριο και δεν θα αιφνιδιαστούμε».

Την ίδια ώρα επισήμανε ότι δεν τίθεται θέμα λίστας, στις επερχόμενες ευρωεκλογές, υπογραμμίζοντας ότι θα γίνουν κανονικά με «σταυρό».

Μιλώντας και για τους δικαστικούς αντιπροσώπους ανέφερε ότι οι καταστάσεις είναι στη διάθεση του υπουργείου και υπάρχει μια μεγάλη λίστα που αν χρειαστεί, μπορεί και να διευρυνθεί.

Ο Κώστας Πουλάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα λέγοντας ότι η ΝΔ θα έρθει αντιμέτωπη με δυσάρεστες εκπλήξεις, ενώ εκτίμησε ότι στις Ευρωεκλογές θα ενισχυθούν τα μικρά κόμματα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:44