search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 05:04
MENU CLOSE

Σίντι Κρόφορντ: Πόζαρε γυμνή στα 53 της και «βάζει φωτιά» στο διαδίκτυο (Photo)

03.03.2019 14:16
Σίντι Κρόφορντ: Πόζαρε γυμνή στα 53 της και «βάζει φωτιά» στο διαδίκτυο (Photo) - Media

 

Στην δεκαετία του 1980 και του 1990 η Σίντι Κρόφορντ ήταν η επιτομή του σούπερ μόντελ, αλλάζοντας την εικόνα των μοντέλων για πάντα, αλλά και σπάζοντας διάφορα ταμπού όπως όταν είχε φωτογραφηθεί για το Playboy, δηλώνοντας μάλιστα, ότι «δε μετανιώνω για τις γυμνές φωτογραφίσεις μου. Αναρωτιέμαι γιατί δεν ήμουν συνέχεια γυμνή».

Πλέον η Κρόφορντ έχει κλείσει τα 53 χρόνια και η κόρη της -που της μοιάζει πολύ- έχει πάρει τη θέση της στις πασαρέλες. Ωστόσο, η ίδια παραμένει πανέμορφη και το απέδειξε με τη νέα γυμνή φωτογράφηση που έκανε για το νέο βιβλίο του διάσημου φωτογράφου Ράσελ Τζέιμς, «Angels».

Μάλιστα, απαντώντας σε σχόλια για την απόφασή της, η Κρόφορντ «έκλεισε στόματα», λέγοντας «Μέρος της απόφασης που με οδήγησε να το κάνω αυτό ήταν ότι σκέφτηκα: “Σε ποια ηλικία το να ποζάρεις γυμνή δεν είναι πλέον όμορφο; Υπάρχει ημερομηνία λήξης για εμάς;”». Προφανώς όχι, αν κρίνουμε από τη φωτογραφία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24