03/08/2020 21:01:14

Πρώην σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά στην «αγκαλιά» του Βασίλη Λεβέντη 

Πρώην σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά στην «αγκαλιά» του Βασίλη Λεβέντη  - Media

 

Άλλο ένα πρώην στέλεχος της ΝΔ ενέταξε στους κόλπους της η Ένωση Κεντρώων. Το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη ενημέρωσε πως ο πρώην καθηγητής Πανεπιστημίου Δημοσθένης Δαββέτας, ο οποίος διδάσκει ποίηση και σύγχρονη τέχνη στο πανεπιστήμιο Paris IV θα δώσει την μάχη των εκλογών, ως υποψήφιος στους εκλογικούς συνδυασμούς του κόμματος, για μια ισχυρότερη Ένωση Κεντρώων.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο καθηγητής θα δοκιμάσει την τύχη του στην πολιτική καθώς το 2014 ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ενώ ήταν γνωστή στους νεοδημοκρατικούς κύκλους η καλή του σχέση με τον Αντώνη Σαμαρά, του οποίου ήταν σύμβουλος σε θέματα Πολιτισμού. 

Άλλωστε, στη σελίδα του στο facebook, o κύριος Δαββέτας αναφέρει ότι ήταν σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού από τον Ιούνιο του 2012 έως τον Απρίλιο του 2014.

Επιπλέον, ήταν πολύ κοντά σε υποψηφιότητα και στις βουλευτικές εκλογές του 2015  με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στην Κέρκυρα, καθώς κατάγεται η μητέρα του από το νησί των Φαιάκων. Ωστόσο, παρά τα πολλά δημοσιεύματα που τον ήθελαν να πολιτεύεται στο νησί, το όνομά του απουσίαζε από την τελική λίστα υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.