24/02/2020 09:00:55

Βενετία: Επιστρέφει στα καθήκοντά του ο 43χρονος «ιερέας των οργίων» (Video)

Βενετία: Επιστρέφει στα καθήκοντά του ο 43χρονος «ιερέας των οργίων» (Video) - Media

 

Επιστρέφει στα καθήκοντα του, ο καθολικός ιερέας που πρωταγωνίστησε στο ροζ σκάνδαλο της Βενετίας. 

Ο Ρομπέρτο Καβαζάνα, ο οποίος διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις με 13 γυναίκες από το ποίμνιο του και ομολόγησε πως συμμετείχε στα σεξουαλικά όργια, θεωρείται ένας ιερέας εξαιρετικά χαρισματικός που συγκινούσε εκατοντάδες πιστούς με τα κηρύγματα του. 

Πριν από έναν χρόνο ο 43χρονος ιερέας ομολόγησε πως πήρε μέρος σε όργια που οργάνωσε ο ιερέας από την Πάδουα,  Ανδρέα Κοντίν. Οι αρχές έκαναν επιδρομή στο σπίτι του Κοντίν, όπου βρήκαν σεξουαλικά παιχνίδια και πορνογραφικό υλικό που ο ίδιος είχε βιντεοσκοπήσει.

Ο ιερέας από την Πάδουα φέρεται να είχε βιντεοσκοπήσει μία 49χρονη γυναίκα την στιγμή της ερωτικής πράξης με τον Καβαζάνα, ο οποίος παρείχε πνευματική στήριξη και στη γνωστή τηλεοπτική παρουσιάστρια Μπέλεν Ροντρίγκεζ. 

Η Καθολική εκκλησία έστειλε τον Καβαζάνα να ζήσει έναν χρόνο με τους φτωχούς και τώρα δηλώνει έτοιμος να του επιτρέψει να γυρίσει στα καθήκοντα του.

«Ζητώ συγνώμη για τα λόγια, τις χειρονομίες και όλα τα λάθη που έχω κάνει», είπε ο 43χρονος ιερέας μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του. 


 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.