search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:18
MENU CLOSE

Βενετία: Επιστρέφει στα καθήκοντά του ο 43χρονος «ιερέας των οργίων» (Video)

09.03.2019 08:43
Βενετία: Επιστρέφει στα καθήκοντά του ο 43χρονος «ιερέας των οργίων» (Video) - Media

 

Επιστρέφει στα καθήκοντα του, ο καθολικός ιερέας που πρωταγωνίστησε στο ροζ σκάνδαλο της Βενετίας. 

Ο Ρομπέρτο Καβαζάνα, ο οποίος διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις με 13 γυναίκες από το ποίμνιο του και ομολόγησε πως συμμετείχε στα σεξουαλικά όργια, θεωρείται ένας ιερέας εξαιρετικά χαρισματικός που συγκινούσε εκατοντάδες πιστούς με τα κηρύγματα του. 

Πριν από έναν χρόνο ο 43χρονος ιερέας ομολόγησε πως πήρε μέρος σε όργια που οργάνωσε ο ιερέας από την Πάδουα,  Ανδρέα Κοντίν. 


Οι αρχές έκαναν επιδρομή στο σπίτι του Κοντίν, όπου βρήκαν σεξουαλικά παιχνίδια και πορνογραφικό υλικό που ο ίδιος είχε βιντεοσκοπήσει.

Ο ιερέας από την Πάδουα φέρεται να είχε βιντεοσκοπήσει μία 49χρονη γυναίκα την στιγμή της ερωτικής πράξης με τον Καβαζάνα, ο οποίος παρείχε πνευματική στήριξη και στη γνωστή τηλεοπτική παρουσιάστρια Μπέλεν Ροντρίγκεζ. 

Η Καθολική εκκλησία έστειλε τον Καβαζάνα να ζήσει έναν χρόνο με τους φτωχούς και τώρα δηλώνει έτοιμος να του επιτρέψει να γυρίσει στα καθήκοντα του.

«Ζητώ συγνώμη για τα λόγια, τις χειρονομίες και όλα τα λάθη που έχω κάνει», είπε ο 43χρονος ιερέας μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:18