search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:27
MENU CLOSE

Ο ΣΚΑΪ… αλλάζει – Ποια ριάλιτι κόβονται από το πρόγραμμα του σταθμού

10.03.2019 08:41
Ο ΣΚΑΪ… αλλάζει - Ποια ριάλιτι κόβονται από το πρόγραμμα του σταθμού - Media

 

Ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο ετοιμάζεται να παρουσιάσει ο ΣΚΑΪ την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο με έμφαση στην ελληνική μυθοπλασία και στην ενημέρωση.

Το κανάλι του Φαλήρου είδε να χάνει τα πρωτεία και να κατρακυλάει στην τρίτη θέση του πίνακα των τηλεθεάσεων έχοντας βασικό του όπλο τα ριάλιτι.

Σύμφωνα με τις Τυπολογίες η σχέση του σταθμού με τον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicali θα επαναπροσδιοριστεί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι προγράμματα όπως το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», το «The Voice» και το «My Style Rocks» να παραμένουν στο πρόγραμμα του σταθμού.

Για τη συνέχεια του Survivor θα γίνει νέα κουβέντα, καθώς υπάρχουν σκέψεις ακόμα και να τελειώσει νωρίτερα ο τρίτος κύκλος του λόγω χαμηλής τηλεθέασης. 

Άγνωστη παραμένει η τύχη του «Power of Love» καθώς οι ελληνικές σειρές που ξεκίνησαν στο Mega θα πάρουν δεύτερους κύκλους αρκετά χρόνια μετά στον ΣΚΑΪ (Λόγω Τιμής, Το Κόκκινο Δωμάτιο) γεμίζοντας έτσι την prime time ζώνη του σταθμού.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:10