06/07/2020 08:27:26

Στροφή στον αέρα πάνω από τη Ρουμανία και επιστροφή στη Στοκχόλμη για Boeing 737 Max

Στροφή στον αέρα πάνω από τη Ρουμανία και επιστροφή στη Στοκχόλμη για Boeing 737 Max - Media

 

Στροφή 180 μοιρών ενώ πετούσε στον εναέριο χώρο της Ρουμανίας πραγματοποίησε Boeing 737 Max της Norwegian Airlines που είχε αναχωρήσει από τη Στοκχόλμη με προορισμό το Τελ Αβίβ.

Το αεροπλάνο επέστρεψε στη σουηδική πρωτεύουσα, όχι λόγω κάποιου τεχνικού προβλήματος αλλά λόγω των απανωτών αποφάσεων για καθήλωση των αεροσκαφών στα αεροδρόμια και απαγόρευσης διέλευσης από τον εναέριο χώρο τους που έλαβαν πολλές χώρες της Ευρώπης και όχι μόνο.

Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία για την Ασφάλεια των Πτήσεων ξεκαθάρισε ότι είναι πολύ νωρίς για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για τα αίτια της συντριβής του αεροπλάνου της Ethiopian Airlines, ωστόσο ως προληπτικό μέτρο για την ασφάλεια των πτήσεων απαγορεύτηκε η κίνηση των αεροσκαφών αυτού του τύπου πάνω από την Ευρώπη.

Στροφή στον αέρα αναγκάστηκαν να πραγματοποιήσουν και δύο αεροσκάφη της Turkish Airlines, επιστρέφοντας στη βάση τους λόγω της απαγόρευσης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.