search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:01
MENU CLOSE

Στροφή στον αέρα πάνω από τη Ρουμανία και επιστροφή στη Στοκχόλμη για Boeing 737 Max

12.03.2019 18:40
Στροφή στον αέρα πάνω από τη Ρουμανία και επιστροφή στη Στοκχόλμη για Boeing 737 Max - Media

 

Στροφή 180 μοιρών ενώ πετούσε στον εναέριο χώρο της Ρουμανίας πραγματοποίησε Boeing 737 Max της Norwegian Airlines που είχε αναχωρήσει από τη Στοκχόλμη με προορισμό το Τελ Αβίβ.

Το αεροπλάνο επέστρεψε στη σουηδική πρωτεύουσα, όχι λόγω κάποιου τεχνικού προβλήματος αλλά λόγω των απανωτών αποφάσεων για καθήλωση των αεροσκαφών στα αεροδρόμια και απαγόρευσης διέλευσης από τον εναέριο χώρο τους που έλαβαν πολλές χώρες της Ευρώπης και όχι μόνο.

Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία για την Ασφάλεια των Πτήσεων ξεκαθάρισε ότι είναι πολύ νωρίς για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για τα αίτια της συντριβής του αεροπλάνου της Ethiopian Airlines, ωστόσο ως προληπτικό μέτρο για την ασφάλεια των πτήσεων απαγορεύτηκε η κίνηση των αεροσκαφών αυτού του τύπου πάνω από την Ευρώπη.

Στροφή στον αέρα αναγκάστηκαν να πραγματοποιήσουν και δύο αεροσκάφη της Turkish Airlines, επιστρέφοντας στη βάση τους λόγω της απαγόρευσης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:01