28/05/2020 02:02:34

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην Εγνατία σε Ροδόπη και Ξάνθη

 

Οι ισχυροί άνεμοι οδήγησαν τις Αστυνομικές Διευθύνσεις Ροδόπης και Ξάνθης να προχωρήσουν στην απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην Εγνατία Οδό.

Συγκεκριμένα, οι θυελλώδεις άνεμοι έντασης 6-7 μποφόρ, η έντονη βροχόπτωση και η απότομη πτώση της θερμοκρασίας συνθέτουν το σκηνικό σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Για όσο διάστημα διατηρούνται οι συγκεκριμένες καιρικές συνθήκες θα απαγορεύεται προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων, άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού, μεταξύ του δυτικού ανισόπεδου κόμβου Κομοτηνής και του ανισόπεδου κόμβου Βαφέικων Ξάνθης.

Η κυκλοφορία των συγκεκριμένων οχημάτων θα γίνεται μέσω του εθνικού δικτύου Κομοτηνής-Πόρτο Λάγους- Ξάνθης, ενώ εφίσταται παράλληλα η αυξημένη προσοχή των οδηγών που κινούνται στα οδικά δίκτυα με δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.