search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:54
MENU CLOSE

Καρέ καρε η συντριβή ενός αεροσκάφους επιδείξεων – Τρίτη και φαρμακερή για τον πιλότο που είχε βιώσει άλλες 2 πτώσεις

13.03.2019 06:53
Καρέ καρε η συντριβή ενός αεροσκάφους επιδείξεων – Τρίτη και φαρμακερή για τον πιλότο που είχε βιώσει άλλες 2 πτώσεις  - Media

 

Ένα αεροσκάφος τύπου Τ-28 έκανε επιδείξεις επάνω από τον αέρα στο αεροδρόμιο της Γουατεμάλα. Στο μικρό αεροπλάνο επέβαιναν δυο άνθρωποι. Όπως κατέγραψε η κάμερα το αεροπλάνο παίρνει ύψος, κάνει μια λούπα στον αέρα και στη συνέχεια βυθίζεται με ορμή. Αντί όμως να σηκωθεί εκείνο συνεχίζει την πορεία του, και καρφώνεται δίπλα στους θεατές που παρακολουθούσαν την επίδειξη, στο δρόμο.

Από τη συντριβή έχασαν τη ζωή τους και οι δύο επιβαίνοντες στο αεροσκάφος, ο 54χρονος πιλότος Εντουάρντο Ιμπαργκουέν και ο 55χρονος συγκυβερνήτης του Πάμπλο Γκουιλιέν. Αυτό ήταν το τρίτο και μοιραίο περιστατικό στο οποίο είχε εμπλακεί ο 54χρονος πιλότος, ο οποίος είχε επιζήσει από αεροπορικά ατυχήματα το 2015 και το 2017.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:52