06/06/2020 05:31:34

Το συγκινητικό μήνυμα του Νταλάρα για τους… αγγέλους του: «Ο ένας γεννήθηκε σήμερα, ο άλλος πέταξε» (Video | Photo)

Το συγκινητικό μήνυμα του Νταλάρα για τους… αγγέλους του: «Ο ένας γεννήθηκε σήμερα, ο άλλος πέταξε» (Video | Photo) - Media

 

Μια συγκινητική του πλευρά αποκάλυψε ο Γιώργος Νταλάρας μέσω του instagram με αφορμή τη χθεσινή μέρα που για τον ίδιο είναι σημαδιακή, καθώς από τη μια του "χάρισε έναν άγγελο και από την άλλη του στέρησε άλλον έναν".

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Νταλάρας έχει συνδέσει τη 12η Μαρτίου με δύο ανθρώπους που εκτιμούσε πολύ, τον Μάνο Ελευθερίου και τον Σταύρο Κουγιουμτζή.

Μάλιστα, ανέβασε στο instagram μία φωτογραφία τους και αποκαλώντας τους «αγγέλους» έγραψε: «Ο ένας γεννήθηκε σήμερα, ο άλλος πέταξε».

Σε αυτό το σημείο αξίζει να θυμηθούμε τη στιγμή που ο Γιώργος Νταλάρας «λύγισε» στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου όταν κλήθηκε να ερμηνεύσει μια δημιουργία του Μάνου Ελευθερίου με τον οποίο ο ίδιος είχε ανδρωθεί μουσικά και είχε τραγουδήσει κομμάτια που άφησαν εποχή στο ελληνικό μουσικό πεντάγραμμο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.