search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:27
MENU CLOSE

Το συγκινητικό μήνυμα του Νταλάρα για τους… αγγέλους του: «Ο ένας γεννήθηκε σήμερα, ο άλλος πέταξε» (Video | Photo)

13.03.2019 10:56
Το συγκινητικό μήνυμα του Νταλάρα για τους… αγγέλους του: «Ο ένας γεννήθηκε σήμερα, ο άλλος πέταξε» (Video | Photo) - Media

 

Μια συγκινητική του πλευρά αποκάλυψε ο Γιώργος Νταλάρας μέσω του instagram με αφορμή τη χθεσινή μέρα που για τον ίδιο είναι σημαδιακή, καθώς από τη μια του “χάρισε έναν άγγελο και από την άλλη του στέρησε άλλον έναν”.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Νταλάρας έχει συνδέσει τη 12η Μαρτίου με δύο ανθρώπους που εκτιμούσε πολύ, τον Μάνο Ελευθερίου και τον Σταύρο Κουγιουμτζή.

Μάλιστα, ανέβασε στο instagram μία φωτογραφία τους και αποκαλώντας τους «αγγέλους» έγραψε: «Ο ένας γεννήθηκε σήμερα, ο άλλος πέταξε».

Σε αυτό το σημείο αξίζει να θυμηθούμε τη στιγμή που ο Γιώργος Νταλάρας «λύγισε» στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου όταν κλήθηκε να ερμηνεύσει μια δημιουργία του Μάνου Ελευθερίου με τον οποίο ο ίδιος είχε ανδρωθεί μουσικά και είχε τραγουδήσει κομμάτια που άφησαν εποχή στο ελληνικό μουσικό πεντάγραμμο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:25