search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:19
MENU CLOSE

Καυγάς Καββαδία – Μεγαλοοικονόμου στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – Οι διάλογοι

13.03.2019 18:00
Καυγάς Καββαδία – Μεγαλοοικονόμου στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ - Οι διάλογοι - Media

 

Κόντρα ξέσπασε στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Οι τόνοι ανέβηκαν όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, η Αννέτα Καββαδία «φωτογράφισε» επί της ουσίας την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, επισημαίνοντας ότι «πρέπει να τηρούμε το εμπάργκο».

Η δήλωσή της αναφερόταν στην απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για τον ΣΚΑΪ, την οποία παρέβλεψε η Θ. Μεγαλοοικονόμου πριν από λίγο καιρό. Στη συνέχεια, η Α. Καββαδία ζήτησε «να προσέχουμε τις δημόσιες παρεμβάσεις μας και να μην κάνουμε παρεμβάσεις lifestyle».

Άμεση ήταν η αντίδραση της Μεγαλοοικονόμου, η οποία φέρεται να είπε: «Έχω ξεπεράσει τα όριά μου έχω ψηφίσει πράγματα με τα οποία είχα διαφωνίες αλλά επειδή αποφάσισα να πάω με τους τίμιους ακολούθησα τη γραμμή. Εγώ στήριξα τον ΣΥΡΙΖΑ σε ψηφοφορίες, αν είναι παραιτούμαι τώρα» .

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παύλος Πολάκης παρενέβη στον καβγά και υποστήριξε την Μεγαλοοικονόμου: «Ερχόμαστε από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους. Δεν είναι σωστό να κουνάμε το δάχτυλο. Και εγώ έχω διαφωνήσει σε κάποια νομοσχέδια και με μένα διαφωνείτε, ο καθένας κουβαλάει ένα φορτίο».

Από την πλευρά της, η Α. Καββαδία φέρεται να απάντησε στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, λέγοντας: «Οπως εσύ, και πολλοί άλλοι έχουμε ψηφίσει πράγματα που δεν θέλαμε. Αν νιώθουμε ότι δεν πρέπει να μιλάμε ανοιχτά, τότε πού; Δεν δέχομαι να με εγκαλείτε, γιατί ασκώ κριτική, γιατί αν δεν μιλήσω εδώ, πού θα τα πω; Υπάρχει κοινός στόχος είναι κοινή η προσπάθεια γιατί να απολογούμαστε όταν ασκούμε κριτική;».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:19