search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:14
MENU CLOSE

Το ιπποτικό χειροκρότημα και η αποπνικτική ατμόσφαιρα – Βίοι αντίθετοι σε Αθήνα και Σεβίλλη (Video)

18.03.2019 18:03
Το ιπποτικό χειροκρότημα και η αποπνικτική ατμόσφαιρα - Βίοι αντίθετοι σε Αθήνα και Σεβίλλη (Video) - Media

 

Στην Ελλάδα φωτιές, δακρυγόνα, μάχες σώμα με σώμα, στην Ισπανία επιφωνήματα θαυμασμού και ιπποτικό χειροκρότημα! Πρόκειται για το απόλυτο κοντράστ που δείχνει τη διαφορά του ελληνικού ποδοσφαίρου σε σύγκριση με τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να αντιμετώπιζε εκτός έδρας την Μπέτις και όχι την «αιώνια» αντίπαλο Ρεάλ Μαδρίτης, όμως και πάλι ο τρόπος αντιμετώπισης διαφέρει. Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες άλλωστε από τότε που η Μπαρτσελόνα πέρασε νικηφόρα δύο φορές μέσα σε 3 μέρες από το «Μπερναμπέου» και τόσο οι παίκτες της Ρεάλ όσο και οι φίλαθλοι της, αναγνώρισαν την ανωτερότητα της ομάδας του Βαλβέρδε.

 

Αν δεν ήταν η «μισητή» αντίπαλος, ίσως να την χειροκροτούσαν κιόλας, όπως έκαναν οι φίλοι της Μπέτις που γέμισαν το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» και κατέληξαν να χειροκροτούν και να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του Λιονέλ Μέσι, μόλις ο Αργεντινός πετύχαινε με «μαγικό» τρόπο χατ-τρικ, υπογράφοντας τη νίκη με 4-1 της ομάδας του κατά της γηπεδούχου Μπέτις. Ο Μέσι γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς των γηπεδούχων, που αναγνώρισαν την ποιότητα του αντιπάλου τους.

 

 

Την ίδια ώρα στην Ελλάδα, ανεγκέφαλοι οπαδοί φρόντισαν να δείξουν με λανθασμένο τρόπο την έντονη παρουσία τους μόλις στο 2ο λεπτό με την εισβολή στον αγωνιστικό χώρο και την απειλητική τους παρουσία στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

 

Κι όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά για τον Παναθηναϊκό και έβλεπαν την ήττα να πλησιάζει, φρόντισαν να αμαυρώσουν την αναμέτρηση με φωτιές, συμπλοκές με την αστυνομία και βίαιη συμπεριφορά που έφερε την αντίδραση των Αρχών με δακρυγόνα , γεγονός που δημιούργησε αποπνικτική ατμόσφαιρα.

 

Υπήρξε και μερίδα φιλάθλων του Παναθηναϊκού που αποδοκίμασε έντονα την συμπεριφορά των οργανωμένων, αλλά ήταν ήδη αργά. Το ελληνικό ντέρμπι είχε ήδη στιγματιστεί, προκαλώντας για πολλοστή φορά αλγεινή εντύπωση διεθνώς.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:14