29/09/2020 10:24:37

Η Google «σκοτώνει» μια δημοφιλή εφαρμογή της - Τέλος στις 2 Απριλίου

Η Google «σκοτώνει» μια δημοφιλή εφαρμογή της - Τέλος στις 2 Απριλίου - Media

 

Με μια λιτή ανακοίνωση η Google έκανε γνωστό ότι από τις 2 Απριλίου και εντεύθεν μια δημοφιλής εφαρμογή της παίρνει το δρόμο του... νεκροταφείου των «νεκρών» apps.

Πρόκειται για το Inbox, μια εφαρμογή παρόμοια με το Gmail, η οποία, ωστόσο, λειτουργούσε αρκετά διαφορετικά από την βασική υπηρεσία e-mail της εταιρείας.

To Ιnbox απευθυνόταν κυρίως σε επαγγελματίες που ήθελαν απλώς να ελέγχουν τα εισερχόμενά τους και να απαντούν με αυτοματοποιημένο τρόπο.

Πλέον, το Inbox καταργείται και όλες οι υπηρεσίες μεταφέρονται στη βασική εφαρμογή του Gmail, την οποία η Google έχει φροντίσει να ανανεώσει σημαντικά.

Η απόφαση της Google έχει κάνει πολλούς χρήστες δυσατυχισμένους, κάποιοι, μάλιστα, έχουν αρχίσει να μαζεύουν υπογραφές για να ανατραπεί η απόφαση.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η απόφαση είναι αμετάκλητη και καλό θα είναι όσοι χρησιμοποιείτε το Inbox να μεταφέρετε όλες τις δουλειές σας στο κανονικό Gmail.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.