search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:40
MENU CLOSE

O 2ος κύκλος της δραματικής σειράς Happy! με τον Κρίστοφερ Μελόνι έρχεται στην COSMOTE TV

22.03.2019 13:13
O 2ος κύκλος της δραματικής σειράς Happy! με τον Κρίστοφερ Μελόνι έρχεται στην COSMOTE TV - Media

 

Ο 2ος κύκλος της δραματικής σειράς Happy! με τον υποψήφιο για Emmy ® Κρίστοφερ Μελόνι (Law & Order) έρχεται σε Α’ προβολή, αποκλειστικά στην COSMOTE TV, την Πέμπτη 28/3 (00.00, COSMOTE CINEMA 4HD). Η σειρά κάνει πρεμιέρα 24 ώρες μετά την Αμερική, ενώ κάθε επεισόδιο θα είναι ταυτόχρονα διαθέσιμο για θέαση on demand, στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

Στη νέα σεζόν, ο πρώην αστυνομικός και νυν δολοφόνος, Νίκ Σαξ (Κρίστοφερ Μελόνι) επιστρέφει, έχοντας γνωρίσει την κόρη του Hailey (Μπράις Λορένζο) και προσπαθώντας ανεπιτυχώς, να μείνει μακριά από μπλεξίματα. Δίπλα του και στον 2ο κύκλο βρίσκεται ο animated φίλος του, Happy, (με τη φωνή του βραβευμένου με Emmy® Πάτον Όσβαλτ), και ο «σκοτεινός» Sonny Shine (Κρίστοφερ Φίντζεραλντ). Η υποψήφια για OSCAR® Αν Μαργκρέτ εμφανίζεται για πρώτη φορά, στο ρόλο της Bebe Debarge, μίας πρώην «σαγηνευτικής» performer/ ηθοποιού.

Δημιουργοί της σειράς, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο graphic novel των Γκραντ Μόρισον και Ντάρικ Ρόμπερτσον, είναι ο Γκραντ Μόρισον και ο Μπράιαν Τέιλορ.

Το κανάλι COSMOTE CINEMA 4HD, όπως και όλα τα κανάλια COSMOTE CINEMA, είναι διαθέσιμα μέσα από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή μέσω της υπηρεσίας COSMOTE TV GO από οποιοδήποτε δίκτυο σταθερής ή κινητής στην Ελλάδα αλλά και εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στους συνδρομητές COSMOTE TV Cinema pack, COSMOTE TV Full pack, αλλά και στους συνδρομητές του θεματικού πακέτου COSMOTE TV GO Cinema Pack.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:37