28/02/2020 04:13:55

Πεντάχρονο κοριτσάκι κάθισε στην λεκάνη και από μέσα βγήκε μια δηλητηριώδης κόμπρα – Η μάχη του πατέρα με το φίδι (Video)

Πεντάχρονο κοριτσάκι κάθισε στην λεκάνη και από μέσα βγήκε μια δηλητηριώδης κόμπρα – Η μάχη του πατέρα με το φίδι (Video) - Media

 

Είναι από τα πράγματα που λες «μη σου τύχει ποτέ». Ένα πεντάχρονο κοριτσάκι κάθισε στην τουαλέτα για να κάνει την ανάγκη της και από μέσα βγήκε μια δηλητηριώδης κόμπρα, από εκείνες που φτύνουν το δηλητήριο σε μεγάλη απόσταση. Ευτυχώς το κοριτσάκι κατάφερε να σηκωθεί εγκαίρως χωρίς να τη δαγκώσει το φίδι. Στο βίντεο που θα δείτε απαθανατίζεται η μάχη που έδωσε ο πατέρας της προκειμένου να διώξει την κόμπρα.

Το περιστατικό συνέβη σε κάμπινγκ την Νότιας Αφρικής. Το φίδι είχε καταφέρει να μπει από το σιφόνι μέσα στην λεκάνη. Η μικρή άνοιξε το καπάκι, κάθισε για να κάνει την ανάγκη της και την τελευταία στιγμή η μητέρα της που ήταν και εκείνη στο μπάνιο είδε το φίδι κουλουριασμένο στον πάτο της λεκάνης. Αμέσως τράβηξε την μικρή με ταχύτητα και δύναμη πριν προλάβει το φίδι να τη δαγκώσει. Από τα ουρλιαχτά της ξύπνησε ο πατέρας ο οποίος πήγε με ένα κουρτινόξυλο να διώξει το φίδι.

Στο βίντεο φαίνεται πως προσπαθεί με τη διχάλα του κουρτινόξυλου να του εγκλωβίσει το κεφάλι και προς στιγμήν τα καταφέρνει, το φίδι όμως ξεγλιστράει και χάνεται στο βάθος της λεκάνης αφού προφανώς ξαναμπαίνει στο σιφόνι.

«Άκουσα ουρλιαχτά από το μπάνιο» λέει ο πατέρας «και έτρεξα. Είμαστε σε κάμπινγκ οπότε νόμιζα ότι θα συναντούσα κάποια αράχνη που είχε μπει μέσα. Δεν περίμενα να δω μια κόμπρα».

Ο εμπειρογνώμονας σε θέματα φιδιών Μπάιρον Ζίμερμαν που είδε το βίντεο αποφάνθηκε ότι πρόκειται για μια κόμπρα που είχε μήκος τουλάχιστον 2 μέτρα. Η κόμπρα έχει κυτταροτοξικό δηλητήριο και χρειάζεται άμεση ιατρική φροντίδα το δάγκωμα της αλλιώς μπορεί να επιφέρει το θάνατο σε λίγη ώρα.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.