search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:38
MENU CLOSE

Άννα – Μαρία Βέλλη: Αποκάλυψε τον λόγο που τσακώθηκε με τον Πέτρο Κωστόπουλο (Video)

27.03.2019 12:09
Άννα - Μαρία Βέλλη: Αποκάλυψε τον λόγο που τσακώθηκε με τον Πέτρο Κωστόπουλο (Video) - Media

 

Η μεταξύ τους ένταση καταγράφηκε από τις κάμερες, οπότε θα ήταν ανώφελο να το διαψεύσουν.

Ο λόγος για τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Άννα – Μαρία Βέλλη που διαπληκτίστηκαν έντονα on air, με τις φήμες να αποδίδουν τη διαφωνία τους στη θέση της καρέκλας της Άννας – Μαρίας.

Η τελευταία, ωστόσο, διαψεύδει τους εν λόγω ισχυρισμούς τονίζοντας ότι ένα άσχετο περιστατικό στάθηκε αιτία για τον τσακωμό τους.

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, είναι αστείο. Δεν ωρύομαι και δεν φωνάζω. Με τον Πέτρο Κωστόπουλο διαφωνήσαμε έντονα για κάτι που δεν είχε να κάνει με την εκπομπή. Δεν ξέρω πώς βγήκε όλο αυτό για την καρέκλα. Εγώ έκανα ένα αστείο στο διάλειμμα, ο Πέτρος μου είπε ότι οι γυναίκες δεν έχουν χιούμορ και είναι μια φράση που εμένα προσωπικά μου ανάβει τα μηνίγγια, είναι εντελώς ρατσιστικό σαν σχόλιο. Ο Πέτρος δεν το εννοούσε έτσι, το συζητήσαμε μετά, ανταλλάξαμε τις απόψεις μας, συμφωνήσαμε και όλα καλά. Τώρα, ποιος είδε εμένα να τσιρίζω για την καρέκλα και να αλλάζει η καρέκλα μου… Δεν άλλαξε. Τα πάω καλά με τον Πέτρο γενικά» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:36