search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:16
MENU CLOSE

Βασίλης Καρράς: Με έχουν απαγάγει τρεις φορές

28.03.2019 10:24
«Ζεστός» ο Ιβάν Σαββίδης για το Πόρτο Καρράς - Κοντά σε μεγάλο deal με πολλά... μηδενικά - Media

 

Συγκλονίζει ο Βασίλης Καρράς μιλώντας στην εκπομπή «Ιt’s Showtime» του Νίκου Κοκλώνη. Ο γνωστός τραγουδιστής εκμυστηρεύεται -μεταξύ άλλων- ένα παντελώς άγνωστο, μέχρι σήμερα, κομμάτι της ζωής του.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Καρράς αποκαλύπτει ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής και μάλιστα, όχι μια φορά αλλά τρεις.

Διηγείται τις δύσκολες στιγμές που βίωσε με τους απαγωγείς που τον απειλούσαν με όπλο και εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να σωθεί. Όπως τονίζει, επρόκειτο για μια μεγάλη περιπέτεια που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή.

Στην ίδια εκπομπή, ο Βασίλης Καρράς παίρνει θέση για τη διαμάχη ανάμεσα στον Νότη Σφακιανάκη και την Πάολα οι οποίοι ως γνωστόν έληξαν πρόωρα τη συνεργασία τους στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονταν.

Υπενθυμίζεται ότι αυτήν την περίοδο αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο βιβλίο του Βασίλη Καρρά με ανέκδοτους στίχους, αγαπημένα τραγούδια του και μια ηχογραφημένη συνέντευξή του.

Τα έσοδά του, θα διατεθούν για τη δημιουργία ενός κοινωφελούς ιδρύματος όπως το «Σπίτι του Ηθοποιού», το οποίο θα ονομάζεται η «Στέγη του Τραγουδιστή» και αποτελεί όνειρο ζωής για τον καλλιτέχνη.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:15