search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:48
MENU CLOSE

Μαξίμου κατά Ζαχαράκη για τα δάνεια της Νέας Δημοκρατίας

04.04.2019 10:24
Μαξίμου κατά Ζαχαράκη για τα δάνεια της Νέας Δημοκρατίας - Media

 

Την αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου προκάλεσαν τα όσα ανέφερε σε πρωινή εκπομπή η εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Σοφία Ζαχαράκη.

Η ίδια, ερωτηθείσα από δημοσιογράφο της ΑΥΓΗΣ για τα δάνεια της Ν.Δ. υποστήριξε ότι «καταβάλλει τις δόσεις της κανονικότητα», και πως το κόμμα χρηματοδοτείται από τις συνδρομές των μελών της.

Απαντώντας το Μέγαρο Μαξίμου σημείωσε πως « εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας επιβεβαίωσε ότι το μόνο που ενδιαφέρει τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη, είναι να ξαναπιάσουν την “κουτάλα”, να ρημάξουν ξανά τα δημόσια ταμεία και να επιστρέψουν τη χώρα στα ελλείμματα και τα μνημόνια».

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, κα Σοφία Ζαχαράκη, παραδέχθηκε σήμερα πως η ΝΔ φιλοδοξεί να διαχειριστεί τα δημόσια οικονομικά όπως διαχειρίστηκε και τα δάνειά της. Τα 200 εκατ. ευρώ θαλασσοδάνεια δηλαδή, για τα οποία στελέχη της βρίσκονται αντιμέτωπα με τη Δικαιοσύνη. Επιβεβαίωσε δηλαδή, ότι το μόνο που ενδιαφέρει τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη, είναι να ξαναπιάσουν την “κουτάλα”, να ρημάξουν ξανά τα δημόσια ταμεία και να επιστρέψουν τη χώρα στα ελλείμματα και τα μνημόνια. Ευτυχώς, ο ελληνικός λαός δεν θα το επιτρέψει».

Σημειώνεται ότι Τράπεζα Πειραιώς έχει κινηθεί δικαστικά απαιτώντας άμεσα τα χρήματα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:48