29/09/2020 10:13:15

Μαξίμου κατά Ζαχαράκη για τα δάνεια της Νέας Δημοκρατίας

Μαξίμου κατά Ζαχαράκη για τα δάνεια της Νέας Δημοκρατίας - Media

 

Την αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου προκάλεσαν τα όσα ανέφερε σε πρωινή εκπομπή η εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Σοφία Ζαχαράκη.

Η ίδια, ερωτηθείσα από δημοσιογράφο της ΑΥΓΗΣ για τα δάνεια της Ν.Δ. υποστήριξε ότι «καταβάλλει τις δόσεις της κανονικότητα», και πως το κόμμα χρηματοδοτείται από τις συνδρομές των μελών της.

Απαντώντας το Μέγαρο Μαξίμου σημείωσε πως « εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας επιβεβαίωσε ότι το μόνο που ενδιαφέρει τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη, είναι να ξαναπιάσουν την "κουτάλα", να ρημάξουν ξανά τα δημόσια ταμεία και να επιστρέψουν τη χώρα στα ελλείμματα και τα μνημόνια».

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, κα Σοφία Ζαχαράκη, παραδέχθηκε σήμερα πως η ΝΔ φιλοδοξεί να διαχειριστεί τα δημόσια οικονομικά όπως διαχειρίστηκε και τα δάνειά της. Τα 200 εκατ. ευρώ θαλασσοδάνεια δηλαδή, για τα οποία στελέχη της βρίσκονται αντιμέτωπα με τη Δικαιοσύνη. Επιβεβαίωσε δηλαδή, ότι το μόνο που ενδιαφέρει τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη, είναι να ξαναπιάσουν την "κουτάλα", να ρημάξουν ξανά τα δημόσια ταμεία και να επιστρέψουν τη χώρα στα ελλείμματα και τα μνημόνια. Ευτυχώς, ο ελληνικός λαός δεν θα το επιτρέψει».

Σημειώνεται ότι Τράπεζα Πειραιώς έχει κινηθεί δικαστικά απαιτώντας άμεσα τα χρήματα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.