search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:37
MENU CLOSE

Από το κρεβάτι του πόνου: «Ένα κομμάτι του εγκεφάλου μου πέθανε» (Photos, σκληρές εικόνες)

09.04.2019 14:53
Από το κρεβάτι του πόνου: «Ένα κομμάτι του εγκεφάλου μου πέθανε» (Photos, σκληρές εικόνες) - Media

 

Η Εμίλια Κλαρκ, γνωστότερη ως «Ντενέρις Ταργκάριεν» ή «μητέρα των δράκων», από τον εμβληματικό της ρόλο στην σειρά «Game of Thrones» πριν από λίγο καιρό αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς κινδύνευσε να πεθάνει από ανευρύσματα στον εγκέφαλο.

Η πανέμορφη ηθοποιός τώρα κάνει ένα ακόμα βήμα και αποκαλύπτει φωτογραφίες της από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε μετά τις επεμβάσεις και αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από την τρομακτική περιπέτεια της υγείας της.

«Ήμουν στο γυμναστήριο όταν ένιωσα έναν τεράστιο πόνο, σαν ένα λάστιχο και έσπασε μεσα στο κεφάλι μου. Αισθάνθηκα τεράστια πίεση και ξαφνικά κατάλαβα ότι δεν μπορούσα να κινηθώ», ανέφερε η Κλαρκ για το πρώτο ανεύρυσμα που έπαθε.

Δύο χρόνια αργότερα η Κλαρκ υπέστη και δεύτερο ανεύρυσμα και, όπως αποκαλύπτει, «τότε ένα κομμάτι του εγκεφάλου μου πέθανε» συμπληρώνοντας ότι το άγχος για την πιθανή ζημιά που μπορούσε να έχει πάθει τη βύθισε στην κατάθλιψη και σε τάσεις αυτοκτονίας.

Αυτό που την έσωσε, όπως ομολόγησε, ήταν η ηθοποιία και ο ρόλος της στο Game of Thrones.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:32