search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:17
MENU CLOSE

Συνελήφθη αστυνομικός για διακίνηση ναρκωτικών – Μετέφερε 6,5 κιλά χασίς

10.04.2019 10:06
Συνελήφθη αστυνομικός για διακίνηση ναρκωτικών - Μετέφερε 6,5 κιλά χασίς - Media

 

Το πρωί της Κυριακής 7 Απριλίου στα διόδια Πολυμύλου Κοζάνης έπειτα από έλεγχο της Αστυνομίας σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ειδικός φρουρός και επέβαιναν 2 άντρες, εντοπίστηκαν συσκευασίες ναρκωτικών βάρους 6,5 κιλών κρυμμένες στη ρεζέρβα του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanlife.gr τα ναρκωτικά είχαν προορισμό τη Θεσσαλονίκη και έπειτα από έρευνα της Αστυνομίας συνελήφθη ο άντρας τον οποίο είχαν προορισμό οι 13 συσκευασίες κάνναβης.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών που επακολούθησαν σε σπίτια συνελήφθησαν ακόμη δύο άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Εκτός από την ποσότητα των ναρκωτικών και το αυτοκίνητο που μετέφερε την ποσότητα, η Αστυνομία κατάσχεσε και διάφορα σύνεργα όπως ζυγαριά ακριβείας, τρίφτες αλλά και σκόνη από χάπι ecstasy.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο Ειδικός Φρουρός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και σε βάρος του διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης ενώ σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία, στην οποία περιλαμβάνεται και αλλοδαπός ο οποίος είναι έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης.

Ο ειδικός φρουρός έχει καταγωγή από την Αθήνα και υπηρετούσε στη Δράμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:16