10/07/2020 21:48:01

Ομαδική ερωτική συνεύρεση τεσσάρων φοιτητών κατέληξε σε τραγωδία

 Ομαδική ερωτική συνεύρεση τεσσάρων φοιτητών κατέληξε σε τραγωδία - Media

 

Τέσσερις φοιτητές του Πανεπιστήμιου Τεχνολογίας της Νιγηρίας δεν μπορούσαν να φανταστούν τι τους περίμενε όταν έδιναν ραντεβού για ομαδική ερωτική συνεύρεση.

Οι τρεις φοιτητές και η συμφοιτήτριά τους είχαν κλείσει το ραντεβού σε ξενώνα. Κατά τη διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης, οι τρεις νεαροί κατέρρευσαν και κατέληξαν, ενώ η κοπέλα εντοπίστηκε αργότερα από τις αρχές χωρίς τις αισθήσεις της.

Σύμφωνα με τα διεθνή ενημερωτικά δίκτυα, οι φοιτητές είχαν καταναλώσει μείγμα ναρκωτικών και αλκοόλ.

Όταν έφτασαν οι αρχές, ήταν ήδη αργά. Βρήκαν και τους τέσσερις χωρίς τις αισθήσεις τους.

Οι δύο φοιτητές είχαν ήδη εκπνεύσει, ο τρίτος κατέληξε στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, ενώ η κοπέλα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Στην ανακοίνωσή του, το Πανεπιστήμιο δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα πως επρόκειτο για φοιτητές του: «Διερευνούμε το αν ευσταθεί κάτι τέτοιο, αν ήταν δηλαδή φοιτητές του FUTO.

Ξέρετε, στο μέρος όπου συνέβη το περιστατικό, συχνά διαβιούν φοιτητές από διαφορετικά ιδρύματα», τόνισε μεταξύ άλλων, η εκπρόσωπος του πανεπιστημίου.

Έρευνα για το τραγικό συμβάν διενεργείται από τις Αρχές, ενώ οι νεκροψίες αναμένεται να διαλευκάνουν τα αίτια του θανάτου τους.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.