search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:20
MENU CLOSE

Ποιος θα προλάβει να «χτυπήσει» πρώτος στο Emirates;

11.04.2019 11:23
Ποιος θα προλάβει να «χτυπήσει» πρώτος στο Emirates; - Media

 

Θα μπορούσε να είναι ο τελικός του Europa League. Η κλήρωση όμως έφερε αντιμέτωπες νωρίτερα, στην προημιτελική φάση, την Άρσεναλ και τη Νάπολι, δύο από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Η Άρσεναλ έκανε την ανατροπή κόντρα στη Ρεν. Έχασε με 3-1 στο πρώτο ματς στη Γαλλία, αλλά κέρδισε με 3-0 στη ρεβάνς στο Emirates και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Η Νάπολι ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι με τη νίκη 3-0 επί της Σάλτσμπουργκ. Στο δεύτερο ματς στην Αυστρία προηγήθηκε στο σκορ κι έχασε με 3-1.

Πρωταγωνιστές ο Ομπαμεγιάνγκ και ο Μίλικ

Πρωταγωνιστές στους αγώνες της προηγούμενης φάσης ήταν για την Άρσεναλ ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και για τη Νάπολι ο Αρκάντιους Μίλικ. Ποιος από τους δύο θα προλάβει να «χτυπήσει» πρώτος απόψε (22:00) στο Emirates;

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στα ειδικά στοιχήματα για το πρώτο γκολ από τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ ή τον Αρκάντιους Μίλικ στον προημιτελικό του Europa League Άρσεναλ-Νάπολι.

Ο Ομπαμεγιάνγκ πέτυχε δύο γκολ, το πρώτο, μόλις στο 5ο λεπτό και το τρίτο, στη νίκη της Άρσεναλ με 3-0 κατά της Ρεν. Ο Μίλικ άνοιξε το σκορ και στους δύο αγώνες της φάσης των «16» κόντρα στη Σάλτσμπουργκ. Βρήκε δίχτυα στο 10’ στο πρώτο ματς στην Ιταλία και στο 14΄στη ρεβάνς στην Αυστρία.

Την Τετάρτη η προσφορά του Pamestoixima.gr ήταν για τη νίκη με 0-1 ή 0-2 ή 1-2 της Μπαρτσελόνα, στον προημιτελικό του Champions League, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 0-1 και οι παίκτες του Pamestoixima.gr πήραν ακόμα μεγαλύτερα κέρδη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:20