23/01/2021 01:08:06

Ταχιάος: Ο Ορφανός δεν είναι δυνατό χαρτί, είναι πίσω σε όλα τα γκάλοπ - Στη 2η θέση είναι η Νοτοπούλου

Ταχιάος: Ο Ορφανός δεν είναι δυνατό χαρτί, είναι πίσω σε όλα τα γκάλοπ - Στη 2η θέση είναι η Νοτοπούλου - Media

 

«Όχι δεν είναι απέναντι μου. Ο κ. Ορφανός ήταν απέναντι σε κάθε επιλογή της Νέας Δημοκρατίας αν δεν ήταν ο ίδιος υποψήφιος», σχολίασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος μιλώντας στα «Ακραία Φαινόμενα» του ΣΚΑΪ. 

«Όχι δεν είναι απέναντι μου. Ο κ. Ορφανός ήταν απέναντι σε κάθε επιλογή της Νέας Δημοκρατίας αν δεν ήταν ο ίδιος υποψήφιος. Αυτό τώρα είναι ένα θέμα που εγώ δεν μπορώ να το λύσω. Δεν με αφορά. Δεν είναι δική μου ερμηνεία. (Ο κ. Ορφανός) δεν ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του όταν ανακοινώθηκε η δική μου. Την είχε ανακοινώσει πολύ νωρίτερα. Δεν με απασχολεί καθόλου το θέμα Ορφανού», σημείωσε και πρόσθεσε: «Καθόλου (δεν είναι το μεγάλο χαρτί) ο κ. Ορφανός. Δεν προκύπτει από πουθενά αυτό. Σε όλες τις δημοσκοπήσεις η δική μου υποψηφιότητα είναι πρώτη με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο που συνήθως είναι η κ. Νοτοπούλου και οριακά ο κ. Ορφανός αν καταφέρει να πλησιάσει το ποσοστό της που συνήθως έχει το μισό από το δικό μου».

Σε σχέση με τον… εξωπραγματικό αριθμό των 26 υποψηφίων δημάρχων ο κ. Ταχιάος σχολίασε: «Δεν έχω κι εγώ εικόνα του αριθμού για να είμαι ειλικρινής γιατί βλέπω ότι προστίθεται και κάποιος καινούργιος κάθε μέρα. Τώρα βεβαίως το ποιος θα φτάσει μέχρι την κάλπη είναι μία άλλη ιστορία».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.