search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:41
MENU CLOSE

Μανχάταν: Συνελήφθη με δύο μπιτόνια βενζίνη και αναπτήρα μέσα σε Καθεδρικό Ναό

18.04.2019 10:26
Μανχάταν: Συνελήφθη με δύο μπιτόνια βενζίνη και αναπτήρα μέσα σε Καθεδρικό Ναό - Media

 

Ενας άνδρας συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης, μετά το τραγικό συμβάν στην Παναγία των Παρισίων, αφού εισήλθε στον καθεδρικό ναό Σεντ Πάτρικ στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης με δύο μπιτόνια βενζίνη και αναπτήρες, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το περιστατικό σημειώνεται στον απόηχο της πυρκαγιάς στην Παναγία των Παρισίων, ενώ ο άνδρας δήλωσε ότι θέλησε να κόψει δρόμο μέσα από τον καθεδρικό ναό, διότι το αυτοκίνητό του είχε μείνει από βενζίνη.

Η αστυνομία θεώρησε τις εξηγήσεις του «συγκεχυμένες και αόριστες».

«Δεν γνωρίζουμε ποια ήταν η ψυχική του κατάσταση, τα κίνητρά του», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

 

Ο άνδρας ήρθε αντιμέτωπος με αστυνομικό που τον ρώτησε πού πήγαινε, ενώ του εξήγησε ότι δεν μπορεί να εισέλθει στην εκκλησία με τα αντικείμενα αυτά.

Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της αστυνομίας εξέτασε το αυτοκίνητό του, το οποίο δεν είχε πρόβλημα βενζίνης και στην συνέχεια τον συνέλαβε.

Ο συλληφθείς είναι 37 ετών και «γνωστός» στην αστυνομία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:39