search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:05
MENU CLOSE

Είχαν «ρημάξει» μονοκατοικίες στα Μεσόγεια – Δύο συλλήψεις

19.04.2019 13:02
Σοβαρό επεισόδιο στη Σιάτιστα – Τον εξύβρισε και τον τραυμάτισε λόγω εκλογών - Media

 

Δύο άνδρες, ηλικίας 32 και 38 ετών, συνελήφθησαν, στην περιοχή της Κερατέας, από αστυνομικούς του Τ.Α. Λαυρεωτικής, επειδή λίγο νωρίτερα είχαν διαρρήξει οικία και αποθήκη στην ίδια περιοχή και είχαν αφαιρέσει διάφορα αντικείμενα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες εδώ και έξι μήνες διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις – κλοπές σε μονοκατοικίες, σε αραιοκατοικημένες περιοχές στα Μεσόγεια Αττικής. Οι δύο συλληφθέντες εντόπιζαν οικίες, από τις οποίες απουσίαζαν οι ένοικοι και με τη χρήση λοστών ή άλλων αιχμηρών αντικειμένων, παραβίαζαν τις κεντρικές πόρτες ή τα παράθυρα, εισέβαλαν στο εσωτερικό τους και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, τιμαλφή, χαλκοσωλήνες, εργαλεία, σιδηρικά και άλλα αντικείμενα. Στην κατοχή τους, καθώς και από έρευνες στις οικίες και στο αυτοκίνητο των κατηγορουμένων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κλοπιμαίων, διαρρηκτικών εργαλείων και ένα κυνηγετικό όπλο.

Από την έως τώρα έρευνα, έχουν εξιχνιαστεί 28 περιπτώσεις κλοπών από οικίες στις περιοχές Λαυρεωτικής, Κερατέας, Καλυβίων, Κορωπίου και Μαρκόπουλου. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για κύρια ανάκριση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:04