search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:20
MENU CLOSE

Κατακρεούργησε σκύλο στην Αργυρούπολη με 17 μαχαιριές

20.04.2019 09:19
Η δραματική προσπάθεια μιας μητέρας να σώσει την 7χρονη κόρη της από τα σαγόνια ενός μεγαλόσωμου πιτμπουλ (Video) - Media

 

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι και οι φιλοζωικές οργανώσεις στην Αργυρούπολη από τη δολοφονία ενός πιτ μπουλ με 17 μαχαιριές μέσα σε πάρκο για σκύλους που βρίσκεται στην περιοχή στην οδό Επτανήσου.

Το περιστατικό κατήγγειλε η Φιλοζωική Παρέμβαση Ελληνικού Αργυρούπολης, με ανάρτηση στο Facebook.

Τι καταγγέλλει η Φιλοζωϊκή

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση αναφέρεται: «Χθες μετά από 12 ημέρες ερευνών η αστυνομία βρήκε και συνέλαβε τον δράστη της θανάτωσης ενός σκύλου ράτσας Πιτ Μπουλ σε περιφραγμένο χώρο του βουνού. Στο συγκεκριμένο σημείο η ιδιοκτήτρια του πιτ μπουλ σύμφωνα με την μαρτυρία της προσπάθησε να εμποδίσει τον δράστη να εισέλθει στον ίδιο χώρο ο σκύλος του με το σκυλί της. Αυτός την αγνόησε και μπήκε στο χώρο με το σκυλί του που δεν έφερε λουρί όπως και το πιτ Μπουλ με αποτέλεσμα το μικρότερο σκυλί να δεχθεί επίθεση. Στην προσπάθεια του να προστατεύσει το σκυλί του σύμφωνα με δική του μαρτυρία έβγαλε μαχαίρι που έφερε παράνομα και στην κυριολεξία κατέσφαξε το Πιτ μπουλ με 17 μαχαιριές.

Απο την πρώτη στιγμή ενημερωθήκαμε και σπευσαμε στο συμβάν και ακολούθως ενεργησαμε με βάση τις οδηγιες της αστυνομιας. Συμβάλαμε ωστε απο μηνυση κατά αγνώστου να γίνει ταυτοποίηση του δράστη με αποτέλεσμα να συνελήφθη χθες και να αναγνωριστεί απο την ιδιοκτήτρια του Πιτ Μπουλ , να κατηγορηθεί για τις πραξεις του και να οριστεί δικάσιμος. Εν συνεχεία αφεθηκε ελευθερος με περιοριστικους ορους μεχρι να γινει η δικη του. Στο διάστημα που μεσολάβησε από το συμβάν μεχρι τη σύλληψη του , είχαμε ρητή εντολή απο την αστυνομία να μην προβούμε σε καμία ανακοίνωση για το συμβάν . Το φιλοζωικό σωματείο «Φιλοζωική Παρεμβαση Ελληνικού Αργυρουπολης» καταδικαζει την αποτρόπαια αυτη πράξη και συνιστά σε όλους τους φιλόζωους να τηρούν τους κανόνες ασφαλείας των ζωων τους. Ευχαριστουμε τον αξιωματικό υπηρεσιας του αστυνομικού Τμήματος Αργυρούπολης Ελληνικού Μπραούνο Πέτρο καθως και τους λοιπους αστυνομικους που συνέβαλλαν , για την καθημερινή μας ενημέρωση για την εξέλιξη της υπόθεσης , καθώς και για το ζήλο που επέδειξε ενεργώντας με σύνεση και επαγγελματίσμο για μια ακόμη φορά σε θέματα κακοποίησης ζωων».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:20