search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:29
MENU CLOSE

ΝΔ: Η εφημερίδα «Δημοκρατία» είναι ο Δούρειος Ίππος του ΣΥΡΙΖΑ

22.04.2019 09:36
Πώς να φτιάξετε λίπασμα για τα φυτά σας από το κέλυφος των αυγών - Media

 

Την έντονη αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε για πολλοστή φορά το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία», το οποίο διαστρεβλώνει, όπως καταγγέλλει η Πειραιώς, τα λεγόμενα του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποδίδοντάς του πρόθεση να κόψει το Δώρο Χριστουγέννων.

Στην ανακοίνωση του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αναφέρεται: «Η εφημερίδα «Δημοκρατία», με το σημερινό της πρωτοσέλιδο, απέδειξε πια περίτρανα ότι λειτουργεί συνειδητά ως «Δούρειος Ίππος» του ΣΥΡΙΖΑ στήνοντας προβοκάτσιες και fake news σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας.

Υλοποιώντας εντολές του βασικού χρηματοδότη της, τον οποίον ο ΣΥΡΙΖΑ ευνοεί σκανδαλωδώς στις συμβάσεις του ΟΠΑΠ, διαστρέβλωσε πλήρως τη δήλωση του προέδρου της ΝΔ περί δήθεν κοψίματος του δώρου των Χριστουγέννων, αναπαράγοντας την πιο ξεδιάντροπη κυβερνητική προπαγάνδα. Όση σπέκουλα κι αν κάνουν τα υπόγεια του Μαξίμου, κανένα δώρο δεν πρόκειται να κοπεί από την επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ.

Όσο για τη «Δημοκρατία», ας γνωρίζουν πλέον οι αναγνώστες της ότι δεν διαφέρει σε τίποτα από την ‘Αυγή’ και τα συριζοτρόλ ως προς τις σκοπιμότητες που εξυπηρετεί».

 

Συνέντευξη Μητσοτάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχωρεί απόψε (19:00) στο κεντρικό δελτίο του Alpha o πρόεδρος της ΝΔ.

O Κυριάκος Μητσοτάκης θα απαντήσει στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου Αντώνη Σρόιτερ για τις Ευρωεκλογές και όλα τα μεγάλα θέματα που βάζουν φωτιά στο πολιτικό σκηνικό.

 

 

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:29