search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:03
MENU CLOSE

Serial killer στην Κύπρο: Θρίλερ με τις δύο βαλίτσες στην Κόκκινη Λίμνη

28.04.2019 06:42
Serial killer στην Κύπρο: Θρίλερ με τις δύο βαλίτσες στην Κόκκινη Λίμνη - Media

 

Στις 10 το πρωί θα ξεκινήσει από την αστυνομία η επιχείρηση να ανασυρθούν οι βαλίτσες από το νερό της «κόκκινης λίμνης» στις οποίες όπως ομολόγησε ο δολοφόνος έχει κρύψει τα πτώματα της 36χρονης Ρουμάνας και της 8χρονης κόρης της.

Το Μεγάλο Σάββατο η Πυροσβεστική εντόπισε δύο αντικείμενα (βαλίτσες) στη «Κόκκινη Λίμνη» κοντά στο μεταλλείο Μιτσερού, στο οποίο είχαν εντοπιστεί τα δύο πρώτα πτώματα, που ξετύλιξαν το κουβάρι της φρικιαστικής δράσης του.

Οι βαλίτσες βρέθηκαν από την ειδική ρομποτική κάμερα και στη συνέχεια τα σημεία σημαδεύτηκαν με σημαδούρες προκειμένου σήμερα να γίνει η ανάσυρση τους. Η ανάσυρση καθυστέρησε γιατί έπρεπε να γίνει έλεγχος της τοξικότητας του νερού εκεί στο παλιό μεταλλείο.

Ο 35χρονος αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς, γνωστός με το ψευδώνυμο «Ορέστης», με χειροπέδες στα χέρια και υπό την συνοδεία αστυνομικών, κατευθύνθηκε στη κόκκινη λίμνη όπου υπέδειξε συγκεκριμένο σημείο στου αστυνομικούς.

Ακολούθως, μεταδόθηκε πληροφορία για εντοπισμό βαλίτσας. Ο 35χρονος, μετά την υπόδειξη του σημείου, μπήκε εντός του οχήματος της Αστυνομίας και επέστρεψε στα κρατητήρια.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με ομολογία του, εντός της κόκκινης λίμνης στο Μιτσερό, πέταξε τρία από τα θύματα του αφού πρώτα τα έβαλε εντός βαλιτσών.

Οι τρεις σοροί τις οποίες ο 35χρονος κατά συρροή δολοφόνος πέταξε εντός της κόκκινης λίμνης φέρεται να ανήκουν στην 36χρονη Livia Florentina Bunea, στο μόλις 8 ετών κοριτσάκι της, Elena Natalia Bunea, από την Ρουμανία και στην 30χρονη Maricar Valdez Arquiola από τις Φιλιππίνες.

Μετά την ανάσυρση των δύο βαλιτσών, αν διαπιστωθεί ότι περιέχουν τις σορούς δύο θυμάτων θα αναζητηθεί και η τρίτη, ώστε να ολοκληρωθεί η έρευνα στο συγκεκριμένο σημείο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:54