search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:33
MENU CLOSE

«Ματωμένο» Πάσχα για τρεις οικογένειες στην Κρήτη (Photo)

29.04.2019 06:50
«Ματωμένο» Πάσχα για τρεις οικογένειες στην Κρήτη (Photo) - Media

 

Σε θρήνο μετατράπηκε η γιορτή για τις οικογένειές τριών ανθρώπων στην Κρήτη, που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο σε ισάριθμα τροχαία που σημειώθηκαν από το πρωί του Μ.Σαββάτου μέχρι και το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα. 

Σύμφωνα με το cretalive, το πρώτο τραγικό περοστατικό αφορά στον 38χρονο Γιάννη Βιστάκη, από το Γάζι, που τραυματίστηκε θανάσιμα το πρωί του Μ. Σαββάτου, ενώ πήγαινε με τη δίκυκλη μηχανή του στο πρατήριο υγρών καυσίμων της οικογένειας. 

Το μεσημέρι της Κυριακής ένας ακόμα άνθρωπος βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο στο Βλητέ Χανίων, όταν το όχημα που επέβαινε ξέφυγε της πορείας του.  Μάλιστα χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστούν οι δύο επιβαίνοντες, με τον έναν να μην καταφέρνει να κρατηθεί στη ζωή. 

Τέλος, τον τραγικό απολογισμό ήρθε να συμπληρώσει ο θάνατος του 62χρονου Σταύρου Τζανάκη που βρήκε τραγικό θάνατο στο τροχαίο που σημειώθηκε στο 3oχλμ του δρόμου Μοίρες – Ηράκλειο, όταν το αυτοκίνητο του εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε ελιά και ανετράπη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:33