25/01/2021 18:16:50

Σώθηκαν τρία λιοντάρια στην Ολλανδία από τον «χειρότερο ζωολογικό κήπο της Ευρώπης» (Video)

Σώθηκαν τρία λιοντάρια στην Ολλανδία από τον «χειρότερο ζωολογικό κήπο της Ευρώπης» (Video)  - Media

 

Σε ασφαλές και κατάλληλο περιβάλλον στην Ολλανδία μεταφέρονται τρία λιοντάρια που διασώθηκαν από τον «χειρότερο ζωολογικό κήπο της Ευρώπης», στην Αλβανία.

Η οργάνωση Four Paws είχε σώσει τα λιοντάρια από τον ζωολογικό κήπο που βρίσκεται νότια των Τιράνων τον περασμένο Οκτώβριο, όμως μέχρι σήμερα δεν μπορούσε να τα βγάλει από τη χώρα λόγω γραφειοκρατίας και της διαμάχης με τον ιδιοκτήτη τους.

Τα ζώα όλο αυτό το διάστημα φιλοξενήθηξαν στον ζωολογικό κήπο των Τιράνων, όμως οι συνθήκες και εκεί δεν ήταν κατάλληλες και η μεταφορά τους στην Ολλανδία κρίθηκε απαραίτητη.

Η Ιωάννα Ντάνγκλερ, επικεφαλής της ομάδας της Four Paws, που ασχολήθηκε με την υπόθεση, δήλωσε ότι τα λιοντάρια, που ονομάζονται Λέντσι, Μπόμπι και Ζακού, μεταφέρθηκαν με ειδικά οχήματα στην Ολλανδία.

 

«Ο χειρότερος ζωολογικός κήπος της Ευρώπης»

Τα τρία λιοντάρια και ακόμα οκτώ ζώα είχαν σωθεί τον περασμένο Οκτώβριο από έναν ιδιωτικό ζωολογικό κήπο στην δυτική Αλβανία, καθώς διαπιστώθηκε ότι υποσιτίζονταν. Ένας κτηνίατρος αναφερόμενος στα μικρά, βρώμικα κλουβιά όπου ζούσαν τα ζώα, μίλησε για τον «χειρότερο ζωολογικό κήπο» που έχει δει σε όλη την Ευρώπη.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.