24/01/2021 18:23:07

«Μαγευτικό» βίντεο του Σπύρου Λιβαθινού για τον Δήμο Μαραθώνα (Video)

«Μαγευτικό» βίντεο του Σπύρου Λιβαθινού για τον Δήμο Μαραθώνα (Video) - MediaΚατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου έχουμε δει ιδιαίτερα ενδιαφέροντα βίντεο υποψηφίων που διεκδικούν την ψήφο των Ελλήνων πολιτών στις εκλογές της 26ης Μαΐου, είτε για τις Ευρωεκλογές, είτε για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Υπάρχει, όμως, και ένα που αφορά την πλέον πολύπαθη περιοχή της Ανατολικής Αττικής που αξίζει να παρακολουθήσετε. Θέλοντας να αναδείξει τη σπάνια ομορφιά του Δήμου Μαραθώνα (του Δήμου που εδρεύουν οι περιοχές του Ματιού και του Νέου Βουτζά που χτυπήθηκαν από τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018), αλλά και να εμπνεύσει τους συμπολίτες του να δουλέψουν σκληρά για να σταθεί η περιοχή ξανά στα πόδια της, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαραθώνα, Σπύρος Λιβαθινός, παρουσίασε ένα υπέροχο βίντεο το οποίο συστήνει στον επισκέπτη τις περιοχές του Δήμου και ταυτόχρονα
καταγράφει τους βασικούς άξονες του σχεδίου αναγέννησής του.

Το βίντεο φέρει τη υπογραφή του σκηνοθέτη, Θωμά Χρυσοχοίδη, και παρουσιάστηκε επίσημα ενώπιων 2.500 κατοίκων του Δήμου Μαραθώνα που έδωσαν το παρών στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Σπύρου Λιβαθινού.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.