search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:22
MENU CLOSE

Κρυψώνα με ναρκωτικά εντόπισε αστυνομικός σκύλος στην Εθνική Οδό

25.05.2019 13:54
Κρυψώνα με ναρκωτικά εντόπισε αστυνομικός σκύλος στην Εθνική Οδό - Media

 

Στη σύλληψη 63χρονου, ο οποίος μετέφερε με το αυτοκίνητό πάνω από μισό κιλό κοκαΐνης προχώρησαν αστυνομικοί στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Αθήνας.

Σε οργανωμένη επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης και του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Πιερίας έγινε έλεγχος στο όχημα που οδηγούσε ο 63χρονος και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου εντοπίστηκε νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 535 γραμμαρίων, η οποία ήταν κρυμμένη σε εσωτερικό τμήμα του αυτοκινήτου.

Η ποσότητα κοκαΐνης, το αυτοκίνητο και δύο κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:22