search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:29
MENU CLOSE

Ταχιάος: Καλώ τους Θεσσαλονικείς να ψηφίσουν, όχι με βάση το θυμικό, αλλά με βάση τη λογική

26.05.2019 07:20
Η απάντηση Ταχιάου μετά την ανακοίνωση της οικογένειας Μπακογιάννη: Δεν μου ήρθε ξαφνικά θεία επιφοίτηση  - Media

 

Κάλεσμα στους Θεσσαλονικείς “να ψηφίσουν όχι με βάση το θυμικό αλλά με βάση τη λογική” απηύθυνε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος, σε δηλώσεις του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο εκλογικό τμήμα 109, στο 17ο Γυμνάσιο- Λύκειο, στην οδό Χριστοπούλου. Με τον τρόπο αυτό, όπως είπε, οι πολίτες θα δώσουν “στον δήμαρχο που θα εκλεγεί ένα δυνατό ποσοστό, ώστε να μπορέσει να διοικηθεί η πόλη, γιατί αυτά τα απλά, τα καθημερινά, θα μπορέσουν να γίνουν πράξη, να βρουν τις λύσεις τους μόνο αν ο δήμαρχος έχει λυμένα τα χέρια”.

«Νομίζω ότι σήμερα πρέπει να γίνει κατανοητό από τους Θεσσαλονικείς ότι οι εκλογές είναι η γιορτή του πολίτη και είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να την αφήσουν ανεκμετάλλευτη ακόμη κι αν αυτό το οποίο κατοικεί στη σκέψη τους είναι πρωτίστως η οργή, η θλίψη της απώλειας, ίσως και η απόγνωση» επισήμανε και τόνισε ότι οι πολίτες πρέπει να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία.

Για τη γειτονιά στην οποία βρέθηκε ανέφερε ότι “έχει μεγάλα προβλήματα ασφάλειας”. Σημείωσε ότι “καταγράφονται και πολλά άλλα προβλήματα, τα οποία οι κάτοικοι αυτής της γειτονιάς τα ζουν: τον άθλιο ΟΑΣΘ τον οποία έχει αποϊδιωτικοποιήσει ο κ. Σπίρτζης, την καθαριότητα, που είναι ένα από τα μεγάλα προβλήματα της πόλης, όλα αυτά πρέπει να έχουν στο μυαλό τους οι Θεσσαλονικείς την ώρα που θα πάνε να ψηφίσουν”.

«Τους καλώ λοιπόν να στηρίξουν τον συνδυασμό Θεσσαλονίκη “Ταχιάος υπεύθυνα” με την μεγαλύτερη δυνατή ισχυρή εντολή» πρόσθεσε και δήλωσε ότι είναι «πολλά κλικ πάνω από αισιόδοξος».

Σημειώνεται ότι όταν ο κ. Ταχιάος προσήλθε στο εκλογικό τμήμα 109, ενημερώθηκε ότι είναι αναπληρωματικό μέλος της εφορευτικής επιτροπής, ωστόσο ο ίδιος σχολίασε αργότερα ότι δεν θα μπορούσε να παραμείνει εκεί καθώς θα πρέπει να επισκεφθεί πάρα πολλά εκλογικά τμήματα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:29