search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:08
MENU CLOSE

Μήνυμα Δούρου στους νέους: Σήμερα λέμε «όχι» στην αποχή – «ναι» στη Δημοκρατία

26.05.2019 13:16
Μήνυμα Δούρου στους νέους: Σήμερα λέμε «όχι» στην αποχή – «ναι» στη Δημοκρατία - Media

 

«Το σημαντικό, το πρώτο και το βασικό στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί, είναι αυτό της συμμετοχής. Της συμμετοχής όλων και ειδικά των νέων. Εκείνων που έχουν για πρώτη φορά το ιερό δικαίωμα της ψήφου», τόνισε η περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφια για την Περιφέρεια Αττικής, Ρένα Δούρου στη δήλωση της, αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος, στο 4ο Γυμνάσιο στο Αιγάλεω, προσθέτοντας: «Τους καλώ να το ασκήσουν. Να μην αφήσουν άλλους να επιλέξουν στη θέση τους. Σήμερα λέμε όχι στην αποχή – ναι στη Δημοκρατία”.

Η κ. Δούρου ανέφερε ότι πριν από λίγο ενημέρωσε τον υπουργό Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση, ότι «όλα βαίνουν καλώς αναφορικά με την εκλογική διαδικασία την οποία προετοιμάζει η Περιφέρεια Αττικής». Έκλεισε ευχαριστώντας δημόσια τους υπηρεσιακούς παράγοντες και τους υπαλλήλους της Περιφέρειας για την «εξαιρετική τους δουλειά σχετικά με την άψογη προετοιμασία αυτών των εκλογών που είναι από τις πιο απαιτητικές που έχουν καταγραφεί», όπως σημείωσε.

Η Ρ. Δούρου προσήλθε στο εκλογικό τμήμα στη 1 μμ συνοδευόμενη από τη μητέρα της, τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβούλιου Θεόδωρα Σχινά και τον δήμαρχο Αιγάλεω Δημήτρη Μπίρμπα.

Η περιφερειάρχης από το πρωί περιόδευσε σε εκλογικά τμήματα όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων της Αττικής όπου και ευχαρίστησε τους δικαστικούς αντιπροσώπους και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών. Συγκεκριμένα επισκέφθηκε τα εκλογικά τμήματα στο 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο Παλλήνης, στο σχολικό συγκρότημα κάτω Χαλανδρίου, στο σχολικό συγκρότημα Γκράβας στο Γαλάτσι, στο συγκρότημα Αγ, Νικολάου στην Καλλιθέα. Η περιοδεία θα συνεχιστεί και το απόγευμα σε εκλογικά τμήματα του Περάματος και της Ελευσίνας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30