search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:41
MENU CLOSE

Λαγανάς: Αποκλειστικό βίντεο από τον καβγά Βρετανών με θύμα 35χρονο (Video)

26.05.2019 13:52
Λαγανάς: Αποκλειστικό βίντεο από τον καβγά Βρετανών με θύμα 35χρονο (Video) - Media

 

Tο πλάνο, που εξασφάλισε το OPEN TV, σοκάρει: ο 35χρονος Βρετανός προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα. Οι δύο συμπατριώτες του, ηλικίας 22 και 25 ετών, ωστόσο αρχίζουν να τον χτυπούν μπροστά στα μάτια περαστικών και θαμώνων που διασκεδάζουν στον Λαγανά Ζακύνθου.

Αρχικά, ο νεαρός που βρίσκεται πίσω από το θύμα τον χτυπά στο κεφάλι και τον σπρώχνει. Στη συνέχεια ο δεύτερος του ρίχνει μία δυνατή γροθιά στο πρόσωπο.

Ο 35χρονος χτυπά με το κεφάλι στο πεζοδρόμιο και χάνει τις αισθήσεις του. Οι δράστες τρέχουν να εξαφανιστούν και κόσμος σπεύδει να τον βοηθήσει.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δράστες χάρη σε αυτό το βίντεο-ντοκουμέντο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το OPEN.

Το κατέγραψε πολίτης και έτσι οι δύο ομοεθνείς του συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα. Φέρονται να υποστήριξαν ότι ήταν μεθυσμένοι, ενώ ο καβγάς πιθανότατα ξεκίνησε μέσα από το μαγαζί που διασκέδαζαν για άγνωστο λόγο.

Ο άτυχος Βρετανός νοσηλεύεται από το βράδυ της Πέμπτης στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου. Έχει υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 35χρονος ταξίδεψε στη χώρα μας προκειμένου να παραβρεθεί στον γάμο του φίλου του που είχε προγραμματιστεί να γίνει στη Ζάκυνθο.

Σε βάρος των δύο Βρετανών που συνελήφθησαν σχηματίστηκε, από το Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου που πραγματοποίησε την προανάκριση, δικογραφία για το αδίκημα της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία.

Πηγή: Έθνος 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30