search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:27
MENU CLOSE

Κυτέας: Ποτέ δεν επιτέθηκα ρατσιστικά στον Καραλή – «Θα καλέσω στο δικαστήριο και την Κατερίνα Στεφανίδη»

28.05.2019 16:23
«Ερώτηση» Στεφανίδη σε Χαρδαλιά: «Πόσους μήνες έχει ο χρόνος;» - Media

 

Ο Δημήτρης Κυτέας υποστηρίζει ότι δεν επιτέθηκε ρατσιστικά στον Εμμανουήλ Καραλή και κάλεσε τις Νικόλ Κυριακοπούλου και Κατερίνα Στεφανίδη να αποδείξουν ότι έχει επιτεθεί στον 19χρονο επικοντιστή με την πρώτη να του απαντά άμεσα. Αναμένονται οι κινήσεις του ΣΕΓΑΣ.

Η υπόθεση της καταγγελίας του Εμμανουήλ Καραλή εις βάρος του Δημήτρη Κυτέα για ρατσιστική συμπεριφορά φαίνεται ότι θα έχει πολλά επεισόδια ακόμα. Σε δηλώσεις του ο προπονητής του Κώστα Φιλιππίδη υποστήριξε ότι έχει πέσει θύμα φραστικής επίθεσης από τον πατέρα του αθλητή Χάρη Καραλή και πως θα καταφύγει στη δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Παράλληλα, κάλεσε τις Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου να πουν πότε εκείνος χρησιμοποίησε ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς εις βάρος του Εμμανουήλ Καραλή.

Ο προπονητής του Κώστα Φιλιππίδη, σε δηλώσεις του στην SportDay τόνισε μεταξύ άλλων: “Θα ήθελα να ρωτήσω τις δύο αθλήτριες, Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου να πουν πότε και πού ακριβώς μίλησα με υποτιμητικά λόγια για τον Εμμανουήλ Καραλή, καθώς δια μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έγραψαν πως δεν είναι η πρώτη φορά. Θα ήθελα να τις καλέσω και στο δικαστήριο να πουν επίσης και αν έχει προσβάλει η οικογένεια του Εμμανουήλ Καραλή τη δική μου και του Κώστα Φιλιππίδη”.

Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ, μετά τις δηλώσεις του Δημήτρη Κυτέα, τοποθετήθηκε ξανά μέσα από τα social media. Η Νικόλ Κυριακοπούλου χρησιμοποίησε απόκομμα της εφημερίδας και έγραψε: “Με μεγάλη μου χαρά κ. Κυτέα”.

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ

Από εκεί και πέρα εξελίξεις αναμένουμε τις επόμενες ημέρες και από τον ΣΕΓΑΣ. Η έγγραφη καταγγελία που έγινε μέσω του δικηγόρου του Εμμανουήλ Καραλή έχει φτάσει στα χέρια της Ομοσπονδίας και μεταβιβάστηκε στο νομικό της τμήμα.

Αυτό θα αποφασίσει εάν θα πρέπει να συγκληθεί η αρμόδια δικαστική επιτροπή του ΣΕΓΑΣ και θα ενημερώσουν την πλευρά του Εμμανουήλ Καραλή. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στις 30 Μαΐου τόσο ο Κώστας Φιλιππίδης όσο και ο Εμμανουήλ Καραλής θα αγωνιστούν στο Diamond League της Στοκχόλμης κάτι που καθυστερήσει τις όποιες εξελίξεις αφού όλοι οι εμπλεκόμενοι θα είναι εκτός Ελλάδος.

Πηγή: Sport24

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:26