search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:31
MENU CLOSE

Βελόπουλος: «Τα πολύ ναζιστικά με βρίσκουν αντίθετο» – Τι είπε για ΧΑ, Λεβέντη, επιστολές Χριστού και… αιμορροΐδες (Video)

28.05.2019 18:31
Βελόπουλος: «Τα πολύ ναζιστικά με βρίσκουν αντίθετο» - Τι είπε για ΧΑ, Λεβέντη, επιστολές Χριστού και… αιμορροΐδες (Video) - Media

 

Αντίθετος με τα… «πολύ ναζιστικά» εμφανίστηκε, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος που αποτέλεσε την έκπληξη των ευρωεκλογών, ερωτηθείς για τη Χρυσή Αυγή, σε μια αποστροφή του λόγου του είπε ότι «τα πολύ ναζιστικά με βρίσκουν κάθετα αντίθετο». Γρήγορα όμως «μάζεψε» την αναφορά του αυτή, λέγοντας πως «θα ήμουν περήφανος αν εξαφάνιζα τους ναζί από τη χώρα» ενώ ισχυρίστηκε πως «δεν είναι όλοι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής ναζί. «Θα τους ήθελα», είπε. Δήλωσε ότι αισθάνεται πιο κοντά στους Βρετανούς ευρωσκεπτικιστές, ενώ δεν απάντησε με σαφήνεια ως προς το εάν εντάσσεται στο δημοκρατικό τόξο.

Πάντως υιοθέτησε όλη τη ρητορεία των ακροδεξιών, εθνικιστικών (και νεοναζιστικών) κομμάτων, περί «λαθρομεταναστών» και «λαθροεισβολής».

Αναφορικά με το Βασίλη Λεβέντη και την επίθεση που εξαπέλυσε προς τον ίδιο μετά τις εκλογές, ανέφερε ότι δεν προτίθεται να τον ακολουθήσει στο χαμηλό, όπως είπε, επίπεδο, εκλογικό και προσωπικό, στο οποίο κατρακυλάει. Ερωτηθείς για ενδεχόμενη συνεργασία με τη ΝΔ, εμφανίστηκε κατηγορηματικά αντίθετος, χαρακτηρίζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη ακραία νεοφιλελεύθερο.

Σε περίπτωση εισόδου του κόμματός του στη Βουλή, μετά τις εθνικές εκλογές, ο Κ. Βελόπουλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να προτιμήσει το εθνικό κοινοβούλιο καθώς παράλληλα διευθύνει «επιχειρήσεις με 500 εργαζόμενους».

Τέλος, εμφάνισε στο πάνελ αντίγραφο από τις πολυσυζητημένες «χειρόγραφες επιστολές του Ιησού», ενώ σε όσους «ζορίστηκαν» από την εκλογική του επιτυχία δήλωσε πρόθυμος -καθώς εμπορεύεται φαρμακευτικά είδη- να στείλει… αλοιφή για τις αιμορροΐδες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:28