search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:44
MENU CLOSE

Έκκληση Κρεμαστινού για ενότητα – Τι αναφέρει στην επιστολή του

02.06.2019 15:24
Το απόγευμα, στη Ρόδο, το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Κρεμαστινό  - Media

 

Επιστολή στα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής έστειλε ο Δημήτρης Κρεμαστινός. 

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Δωδεκανήσου ζητά από όλους να συμβάλουν στην ενότητα του κόμματος. 

Ολόκληρη η επιστολή Κρεμαστινού:

Αγαπητέ συνάδελφε,

Σε μια στιγμή που το κόμμα μας βρίσκεται σε άνοδο, θα είναι μεγάλο λάθος να προσέλθουμε στις εκλογές διχασμένοι. Είναι αναμφισβήτητο ότι προέκυψε διαφορετική εκτίμηση όσον αφορά την πολιτική σκοπιμότητα στη σύνθεση του ψηφοδελτίου Επικρατείας που σχετίζεται με την πρώτη θέση, μεταξύ της Προέδρου μας κας Γεννηματά και του πρώην Προέδρου κ. Βενιζέλου.

Πιστεύω πάντα ότι πρέπει – ανεξάρτητα με την άποψη που έχει ο καθένας μας – όχι μόνο εμείς να παραμείνουμε ενωμένοι, αλλά να προσπαθήσουμε το πνεύμα της ενότητας να το μεταφέρουμε και στους ψηφοφόρους μας.

Πιστεύω ακράδαντα ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα μπορεί να πείσει και τους πρώην Προέδρους του κόμματος, συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του κ. Βενιζέλου να κάνουν μια έκκληση ενότητας προς τα στελέχη και τους οπαδούς του κόμματος για να προσέλθουν ενωμένοι στις εκλογές.

Η διαφορά αντιλήψεων ακόμα και μεταξύ των Προέδρων σε ένα ιστορικό δημοκρατικό κόμμα είναι αποδεκτή, αλλά η ενότητα του κόμματος που συνδέεται άμεσα με την ιστορική του πορεία και την επιβίωση του, πρέπει να αποτελέσει τον κύριο στόχο όλων μας.

Πιστεύω ότι κι εσείς συμμερίζεστε αυτές τις απόψεις.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Δημήτρης Κρεμαστινός
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:43