08/03/2021 11:46:10

ΕΣΗΕΑ: Πεντάωρη στάση εργασίας την Τρίτη

ΕΣΗΕΑ: Στάση εργασίας σε όλα τα ΜΜΕ την Τρίτη - Media

 

Πεντάωρη στάση εργασίας σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά ΜΜΕ κήρυξε την Τρίτη 4 Ιουνίου η ΕΣΗΕΑ για την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης του ΔΣ της στο ξενοδοχείο "Divani Caravel".

Στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί τις ώρες της Γενικής Συνέλευσης, δηλαδή από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 16.00 το απόγευμα.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, θα εγκριθεί ο οικονομικός απολογισμός χρήσης του έτους 2018, θα εγκριθεί ο οικονομικός προϋπολογισμός χρήσης για το 2019, θα συζητηθούν τα εργασιακά ζητήματα, όπως οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας και οι απεργιακές κινητοποιήσεις που θα ακολουθήσουν για την διεκδίκησή τους.

Ακόμη, θα δοθεί εξουσιοδότηση στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ για τη σύναψη νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας και ιδιωτικών συμφωνιών με την ΕΙΗΕΑ, την ΕΙΙΡΑ, την ΕΙΤΗΣΕΕ, την ΕΡΤ Α.Ε., το ΑΠΕ-ΜΠΕ και το ελληνικό Δημόσιο. Επιπλέον, θα δοθεί εξουσιοδότηση στο ΔΣ για την κήρυξη απεργιών και στάσεων εργασίας.

Τέλος, θα οριστεί η ημερομηνία για τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών για την εκλογή μελών του ΔΣ, της Ελεγκτικής Επιτροπής, των Πειθαρχικών Συμβουλίων και των εκπροσώπων των εργαζομένων και των συνταξιούχων στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.