search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:20
MENU CLOSE

ΕΣΗΕΑ: Πεντάωρη στάση εργασίας την Τρίτη

03.06.2019 14:23
ΕΣΗΕΑ: Στάση εργασίας σε όλα τα ΜΜΕ την Τρίτη - Media

 

Πεντάωρη στάση εργασίας σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά ΜΜΕ κήρυξε την Τρίτη 4 Ιουνίου η ΕΣΗΕΑ για την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης του ΔΣ της στο ξενοδοχείο “Divani Caravel”.

Στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί τις ώρες της Γενικής Συνέλευσης, δηλαδή από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 16.00 το απόγευμα.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, θα εγκριθεί ο οικονομικός απολογισμός χρήσης του έτους 2018, θα εγκριθεί ο οικονομικός προϋπολογισμός χρήσης για το 2019, θα συζητηθούν τα εργασιακά ζητήματα, όπως οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας και οι απεργιακές κινητοποιήσεις που θα ακολουθήσουν για την διεκδίκησή τους.

Ακόμη, θα δοθεί εξουσιοδότηση στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ για τη σύναψη νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας και ιδιωτικών συμφωνιών με την ΕΙΗΕΑ, την ΕΙΙΡΑ, την ΕΙΤΗΣΕΕ, την ΕΡΤ Α.Ε., το ΑΠΕ-ΜΠΕ και το ελληνικό Δημόσιο. Επιπλέον, θα δοθεί εξουσιοδότηση στο ΔΣ για την κήρυξη απεργιών και στάσεων εργασίας.

Τέλος, θα οριστεί η ημερομηνία για τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών για την εκλογή μελών του ΔΣ, της Ελεγκτικής Επιτροπής, των Πειθαρχικών Συμβουλίων και των εκπροσώπων των εργαζομένων και των συνταξιούχων στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:19