search
ΤΡΙΤΗ 30.06.2026 12:53
MENU CLOSE

Ο γιος της Φώφης Γεννηματά πήρε το πτυχίο του στη Νομική

30.06.2026 11:04
gennimatas new

Έναν σημαντικό σταθμό στην ακαδημαϊκή του πορεία ολοκλήρωσε ο Γιώργος Γεννηματάς-Τσούνης, γιος της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά και του Ανδρέα Τσούνη, καθώς παρέλαβε το πτυχίο του από τη Νομική Σχολή του Frederick University.

Η τελετή αποφοίτησης πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, παρουσία συγγενών και φίλων που βρέθηκαν στο πλευρό του για να μοιραστούν τη σημαντική αυτή στιγμή.

Η αποφοίτησή του σηματοδοτεί την ολοκλήρωση ενός σημαντικού κύκλου σπουδών και την αρχή της επαγγελματικής του πορείας.

Διαβάστε επίσης

Οι τρυφερές ευχές Κυριάκου στη Μαρέβα για τα γενέθλιά της

Γεωργιάδης: Υποψήφια της Πλεύσης Ελευθερίας η 57χρονη που έβαλε φωτιά σε ξερά χόρτα στην Κορινθία

Ο Βασίλης Κικίλιας ξανά στο παρκέ – Τον παρακολούθησαν η Τζένη Μπαλατσινού και ο γιος τους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.06.2026 12:52